5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

AKP Adayı'ndan müjde

AK Parti Mardin Belediye Başkan Adayı Mehmet Beşir Ayanoğlu, seçim bürosunda seçmenleriyle yaptığı bilgilendirme toplantısında, belediye çalışanlarının, birikmiş alacaklarının ödenmesi için kaynak buldukları müjdesini verdi.

AK Partili Belediye Başkan Adayı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun, vatandaşı bilgilendirme toplantısına Mardin Milletvekilleri Cüneyt Yüksel ve Gönül Bekin Şahkulubey ile parti kurmayları katıldı. Ayanoğlu, fısıltı gazetelerinin ve bazı çevrelerin, olumsuz haberler yayarak, belediye çalışanlarının alacakları olan 23 milyon TL'nin AK Parti adayı tarafından ödenemeyeceği söylentilerini yaydığını belirterek, belediye çalışanlarının tüm alacaklarını karşılayabilecek kaynak bulduklarını açıkladı. AK Parti döneminde 5 yıl içinde işçilere 15 milyon lira ödeme yapıldığını hatırlatan Ayanoğlu, "Artuklu Üniversitesi'nin yerleşke alanı yakınlarında bulunan ve altın değerinde olan bin üç yüz dönümlük arsayı Hazine belediyeye tahsis etti. Bu arsaları satarak ya da işçilerimizin alacaklarına karşılık kendilerine vererek, belediyeden alacaklarını ödeyeceğiz. Hem de seçimlerden hemen sonra ödeyeceğiz. Fısıltı gazetelerine ve bazı çevrelerin olumsuz yöndeki söylemlerine işçi kardeşlerimizin itibar etmemelerini istiyorum. Kaynak
hazır, iş başına gelir gelmez bu soruna kökten bir çözüm bulacağız" şeklinde konuştu.

Ayanoğlu, seçim bürosunda toplanan partililere seslenerek, iktidar nimetlerinden ve hizmet kervanından yararlanmanın yolunun AK Parti'ye oy vermekten geçtiğini vurguladı. Bilgiyi, finansmanı ve iş gücünü en iyi şekilde yönetecek bir kadroya sahip olduklarının altını çizen Ayanoğlu, "İktidarın hizmet kervanından yararlanmak istiyorsak, oylarımızı AK Parti'ye verelim. Bunu çevrenize, dostlarınıza çok iyi bir şekilde anlatmanızı istiyorum" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 14:56:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?