4
Mayıs
2024
Cumartesi
MARDİN

AKP'li başkanın aracına bomba atıldı

Duruca Beldesi'nin AK Parti Belde Başkanı Mehmet Şerif Fidan'ın aracına gece yarısı A-4 patlayıcılı bomba atıldı.

Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne bağlı Duruca Beldesi'nin AK Parti Belde Başkanı Mehmet Şerif Fidan'ın aracına gece yarısı benzin ve A-4 patlayıcı madde ile desteklenen bir bomba atıldı. Şans eseri patlamayan bomba jandarma tarafından imha edildi.

Nusaybin'in Duruce Beldesi AK Parti Belde Başkanı Mehmet Şerif Fidan, parti binasının yanında bulunan evinin önüne park ettiği otomobiline bombalı saldırı yapıldı. Saat 01.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Fidan'ın otomobilinin altına 5 litre benzin ve 250 gram A-4 patlayıcı ile desteklenmiş fitilli bomba bıraktı. Ancak zeminin ıslak olması üzerine şans eseri bomba patlamadı. Bunun üzerine paniğe kapılan saldırganlar motosiklet ile olay yerinden kaçtı.

Dışardaki gürültüyü duyan Fidan, yakınlarıyla çıkarak yaptığı araştırmada otomobilin altındaki bombayı fark etti. Fidan'ın durumu bildirmesi üzerine Mardin İl Jandarma Komutanlığı'ndan gelen bomba imha ekipleri, sıkı güvenlik önlemleri altında aracı çektikten sonra fünye ile bombayı imha etti.

Jandarma, kaçan saldırganları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.


 

...
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2012 Perşembe 12:12:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?