5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

AKP'li vekil seçim turunda

AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, 29 Mart yerel seçim çalışmalarını Midyat ve ilçeye bağlı Acırlı, Şenköy ve Çavuşlu beldelerinde sürdürdü.

Milletvekili Demir, ''Bugüne kadar bu bölgeyi, bu milleti bu iktidar kadar samimi bir şekilde sahiplenen ikinci bir hükümet daha olmadı'' diye konuştu.

Kendisine eşlik eden akrabaları ve partililerle birlikte seçim çalışmalarına destek vermek üzere Mardin'in Midyat ilçesine giden Milletvekili Mehmet Halit Demir, AK Parti İlçe Başkanı Edip Demirdağ ile İlçe Teşkilatı yöneticileri tarafından parti binasında karşılandı.

AK Parti Midyat İlçe Başkanlığı'nda toplanan partililere bir konuşma yapan Milletvekili Mehmet Halit Demir, AK Parti'nin 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerden yeni bir zaferle çıkacağını ileri sürdü.
AK Parti'nin 3 Kasım seçimleriyle başlayan serüvenin Türkiye'yi nereden nereye getirdiğini verdiği örneklerle partililerine anlatan Milletvekili Demir, "29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerle ülkemizin, istikrarın devamından yana karar vereceğine inanıyoruz. Hepimiz biliyoruz ki, ülkemiz her geçen gün daha iyiye daha güzele hızla ilerliyor. Bu ülkenin en güzel köşelerinin başında geldiğine inandığımız Güneydoğumuz ve dolayısıyla da Mardin'imiz AK Parti'nin sağladığı hizmet sinerjisinden yararlandı, yararlanmaya da devam ediyor. Mardin'e yapılan hizmetleri her yerde anlatıyoruz. Hatta bizim anlatmamıza gerek bırakmadan; gittiğimiz hemen her yerde vatandaşlarımızın memnuniyeti bize her şeyi anlatıyor. Başta Sayın Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, kabinedeki tüm bakanlarımız ve sizin temsilcileriniz olan biz Milletvekillerinin tek bir gayesi var, o da şudur; daha önceki hükümetlerin hizmette ihmal ettiği bölgemizin diğer bölgelerle arasında olan gelişmişlik açığını hükümetimiz kapatmaktadır. Hükümetimiz, enerjisinin büyük bölümünü bölgemizin üzerinde yoğunlaştırdığını hepimiz biliyoruz. Bunu büyük bir onur duyarak sizinle paylaşmanın gururunu duyuyorum. Emin olun ki, bugüne kadar bu bölgeyi, bu milleti bu iktidar kadar samimi bir şekilde sahiplenen ikinci bir hükümet daha olmadı, bundan sonra da olacağının ihtimalini vermiyorum" dedi.

DEMİR'DEN ÇAVUŞLU BELDESİNE SAĞLIK OCAĞI

Seçim bürosunda yaptığı konuşmanın ardından ilçe merkezinde hizmet vermeye başlayan yeni banka şubesinin açılış törenine katılan Milletvekili Demir, daha sonra beraberindeki partililerin oluşturduğu uzun araç konvoyu eşliğinde Midyat ilçesine bağlı beldelere adeta çıkarma yaptı.
Acırlı beldesini ziyaret eden Milletvekili Demir, belde girişinde partililer tarafından karşılandı. Kendisini karşılamaya gelen partililerle birlikte seçim bürosuna gelen ve burada da bir konuşma yapan Milletvekili Demir, daha sonra beldede hayatını kaybeden vatandaşların taziye yerlerine birer ziyaret gerçekleştirdi. Şenköy ve Çavuşlu beldelerini de ziyaret eden Milletvekili Demir, burada kendisine iletilen sorunlarla ilgili girişimlerde bulundu. Önemli bir nüfus yoğunluğuna sahip olmasına karşın derme
çatma bir sağlık ocağı olan Çavuşlu beldesinde kendisinden yeni bir sağlık ocağı yapılmasını isteyen vatandaşların taleplerini dinleyen Milletvekili Mehmet Halit Demir, vatandaşlarla birlikte söz konusu sağlık ocağını ziyaret etti. AK Parti Midyat İlçe Başkanı Edip Demirdağ ile birlikte Çavuşlu Sağlık Ocağı'na gelen Milletvekili Demir, burada çalışan sağlık personelinin sıkıntılarını dinledi. AK Parti iktidarının en fazla önemsediği hizmetlerin başında sağlık konusunun geldiğine dikkat çeken Demir,
Çavuşlu'ya yeni bir Sağlık Ocağı yapılması sözünü verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 17:46:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?