5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Alkan'dan Mardinlilere davet

Mardinspor’a sahip çıkarak yönetim boşluğunu dolduran Tekin Alkan basın mensuplarının karşısında geçti ve Mardinlileri birlik olmaya davet etti.

Bütün herkesi yönetimime davet ediyorum diyen Tekin Alkan açıklamalarına şöyle devam etti: “Bizler bugün gömülecek bir tabutu aldık. Mardinspor’u dirilttik ve yaşatacağız. Çok zor bir göreve talip olduk. Büyük bir heyecanla görevimize başlıyoruz. Aynı heyecanı sayın valimizde ve belediye başkanımızda da gördüm. Sayın vali bize gerçekten çok güzel sözler verdi. Vali öyle boş sözler verecek biri değil. İmkanları dahilinde Mardinspor’a 50 bin lira vereceğini söyledi. Mardinspor’u tesisleştirme yolunda elinden ne geliyorsa yapacağını söyledi. Bana günlerdir belediye başkanı Mardinspor’a destek vermez diyorlardı. Açıkçası kendisinden bu kadar destek göreceğimizi beklemiyordum. Başkan dün kulübümüzü ziyaret etti ve kulüp binasını gezdi. Gördüğü manzara karşısında şok oldu.‘Burada nasıl yaşıyorlar?’ diye sordu. Hemen çalışmalara kulüp binasından başlayalım dedi ve gerekli talimatları verdi. Bugün gördüğünüz gibi binamız inşaat halinde. 15 gün boyunca futbolcularımız otelde kalacaklar. Belediye başkanımızın kulübü ziyaret etmesi gerçekten bizleri onurlandırdı. Hepimizin oturup dua etmesi gerekir, böyle bir valiye ve belediye başkanına sahip olduğumuz için.” dedi.

‘Kimse Şampiyonluk Beklemesin’

Biz yola çok paralar harcayıp şampiyonluk parolasıyla devam etmiyoruz. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak ama sürpriz de yapabiliriz. Biz sürprizlerin takımı olacağız. Mardinspor’u tesisleştireceğiz. Altyapıya büyük önem veriyoruz. Sağ olsun sayın valimiz bize tesis için yer tahsis edecek. Bakınız burada futbolcunun sosyal hayatı yok. Kulüp binasında futbolcunun vakit geçirebileceği hiçbir şey yok. İşte biz öncelikle buradan işe başlayacağız. Keşke herkes bu fedakâr kaptanımız Recep Asıl ve teknik direktörümüz Şekip Elik kadar Mardinspor’u sevse. Bakın kaptanımız ve beraberindeki 6 futbolcumuz Mardinspor için gerekirse geçen sezonki alacaklarından vazgeçeceklerini, boş mukaveleye imza atabileceklerini söylediler. Beni çok duygulandırdılar. Kendilerine başkanları olarak çok teşekkür ediyorum. Şunu da açıkça ifade etmeliyim ki ben Şekip Elik’i sevmiyordum. Geçen sezon Mardinspor Antalya’da otelimde kamp yapınca Şekip Elik’i gördüğüm ve kendi kendime ‘Olurda bir gün başkan olursam, Şekip Elik’i bir gün bile kulüpte tutmam’ dedim. Şimdi hepinizin önünde kendisinden özür diliyorum.

‘Para Karşılığında Beni Alkışlamayın’

Değerli basın mensubu arkadaşlar buradan Mardinspor taraftarlarına sesleniyorum. Kimse beni para karşılığında alkışlamasın. En nefret ettiğim şey pohpohlanmaktır. Yalakalıktan hiç hoşlanmam. Ben sivri dilliyim. Kimseye eyvallah demem. Kimseye boğun eğmem. Ağzıma geleni adamın yüzüne direk söylerim. Herkes bu dakikadan itibaren Mardinspor’a destek olmalı. Bakınız milletvekilimiz Gönül Hanım beni Amerika’dan arıyor. Diğer 5 milletvekilimiz nerede? Biz herkesi kulübümüze bekliyoruz. Biz kimseden de çekinmiyoruz. Bu yönetimin arkasında aslanlar gibi devletin valisi var.

‘Forma Reklamı Moil Kalacak’

Şu anda birçok firmadan Mardinspor'a forma reklam sponsoru olabilmek için teklif geliyor. Ama biz Moil reklamıyla maçlara çıkacağız. Süleyman Bölünmez’in Mardin’e ve Mardinspor’a yaptıkları ortadadır. Bu şehrin bir imparatoru vardır o da Süleyman Bölünmez’dir. Sakın beni imparator diye çağırmayın. Moil ile devam etmediğimiz takdirde sıradan bir firmanın reklamını kullanmayız. İyice düşünür öyle reklam anlaşması yaparız ama şimdilik Moil reklamı ile sahaya çıkacağız.

‘Herkesi Yönetime Davet Ediyorum’

Gün bugün birlik günüdür, beraberlik günüdür. Mardinlilerin kenetlenmesi gerekir. Gün kavga günü değil, dedikodu günü değildir. Buradan siz değerli basın mensuplarının aracılığıyla Mardinlilere sesleniyorum. Herkesi yönetimime bekliyorum. Mardinli iş adamlarına, imkanları dahilinde bir şeyler yapmak isteyen herkese kapımız açıktır. Yönetime girecek arkadaşlarımız başımızın tacı olacaktır. Biz kimseden para desteği beklemiyoruz. Yeterki arkamızdan konuşulmasın. Benim dışımda bugün burada bu ateşten gömleği giymeyi isteyen varsa gelsin ben onun paspası olayım. Bu nedenle bizlere destek olun, köstek olmayın. Ancak bu şekilde başarıya ulaşabiliriz.

Burak ERDEM / Mardin KENTHABER
Yayın Tarihi : 22 Ağustos 2009 Cumartesi 17:39:25
Güncelleme :22 Ağustos 2009 Cumartesi 18:52:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?