5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

ANAP Midyat adayı şehri gezdi

Anavatan Partisi (ANAP) Mardin'in Midyat Belediye Başkan Adayı İsmet Midyat, coşkulu bir kalabalık desteğinde şehir turu yaptı.

Beraberinde ANAP İlçe Başkanı Eyüp Doğan ve kalabalık bir partili topluluğu ile esnaf, kurum ve vatandaş gezilerini sürdüren Midyat Belediye Başkan Adayı İsmet Midyat, şehir turu sırasında büyük ilgi gördü ve kendisini tebrik eden vatandaşlardan destek istedi. İsmet Midyat, "Midyat'ta 30 yılı aşkın süredir müteahhitlik yapmaktayım. Ve halkın içinden gelen birisiyim. Midyat'ımızın sorunlarını mahalle mahalle, sokak sokak biliyorum. Halkımızın sıkıntılarından dertlerinden kurtulmasının ilacı bizdedir.

Halkımız, sorunlarının çözümü noktasında bütün adayların bilgilerine, projelerine, kısacası bu zamana kadar yaptıkları ve bundan sonra yapacaklarına bakarak bilinçli bir şekilde oylarını kullansınlar. Güç partide değil vatandaştadır. Vatandaşlarımız kendilerine en yakın isim olan ben ve ekibimi seçerlerse vatandaş, muhtar, belediye üçgeninde güvenli, şeffaf ve tam hizmeti taahhüt ediyorum. Doğru gördüklerine değil, doğru bildiklerine oy versinler. Oyunuzu bölmeden istikrarı ve güveni sağlayın. Kavgadan haramdan yana değil, barıştan ve helalden yanayım. Beytülmali koruyan, herkesi kucaklayan, makyaj değil kalıcı hizmet ve kanalizasyon çözümü için oylarınıza talibim" dedi

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 11:17:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
edip akay IP: 83.253.250.xxx Tarih : 12.03.2009 00:44:15

tek kelime ile yaziklar olsun size.