5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Artuklu Üniversitesi'nde yeni atama

2005 yılından bu yana Dicle Üniversitesi'nde görev yapan Dilmen, bu görevinin yanı sıra üniversitenin kurulduğu tarihten beri genel sekreterlik görevini vekâleten yürütüyordu.

Mardin Artuklu Üniversitesi Genel Sekreterliği görevine atanan Dilmen, bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğini belirterek, bunun için çok çalışmaları gerektiğini söyledi.. Dilmen, "Rektör Prof. Dr. Serdar Bedii Omay'ın atamasıyla üniversite büyük bir gelişim hızı kazandı. Bu anlamda üzerime düşen bütün görevleri de yapmaya hazırım." dedi.

Dilmen, çağdaş eğitim ve bilimsel araştırma olanaklarına sahip olmak için bütün imkânlarımızı seferber ederek var gücüyle çalışacağını kaydederek, "Üniversiteler, bir kentin motoru gibidir. Mardin için de Artuklu Üniversitesi öyle olacaktır. Üniversitemizin ilk yıllarındaki sıkıntıların aşılması için Mardin halkının desteğine ihtiyacımız vardır." şeklinde konuştu.

mardinimiz.com
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 16:43:32
Güncelleme :3 Şubat 2009 Salı 16:55:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ADNAN SAYLI IP: 88.247.2.xxx Tarih : 10.02.2009 21:58:24

 

sevgili murat hocam sen her zaman her şeyin güzeline laiksin mardin artuklu üniversitesi seninle daha iyi olacak allahın izniyle başarıdan başarıya koşacak allah başarıları nın devamını etsin ADNAN SAYLI