5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Ayanoğlu, vatandaşları dinledi

Belediye birim müdürlerini de yanına alarak halkın sorunlarını birebir dinleyen Mardin belediye başkanı M.Beşir Ayanoğlu, Latifiye mahallesinden başlayarak eski hükümet konağına kadar kenti gezdi ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaşan Mardin belediye başkanı M.Beşir Ayanoğlu gezi sırasında şunları söyledi: “Seçim sürecinde seçim bildirgesi yayınladım. Neler yapacağım seçim bildirgemizde yazmaktadır. Halkın arasına karışarak vatandaşlarımızın sorunlarını birebir öğrenmemiz gerekmektedir. Tespit edilen eksiklikleri ve sorunları en kısa sürede gidermek için elimizden geleni yapacağız. Ben her zaman halkımın hizmetinde olacağım. Mardin’imizin hak ettiği yere gelmesi için kentsel dönüşüm projesi ile temizlik konusuna büyük önem vereceğiz.” dedi.

Gezi sırasında sorunları tespit eden başkan Ayanoğlu, birim müdürlerine sorunların bir an önce giderilmesi için gerekli talimatları verdi.
 

Burak ERDEM / Mardin KENTHABER
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2009 Pazartesi 11:33:29
Güncelleme :13 Nisan 2009 Pazartesi 19:09:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mardin sevdalısı IP: 88.247.3.xxx Tarih : 14.04.2009 11:21:50

mardin yollarının yapılması sosyal alanda aktivite yapmanın zamanı sayın başkanım yapmanızı bekliyoruz mardin halkı olarak projeleriniz dışında yeni projelede düşünmeniz gerekir....