8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Ayanoğlu evinde iftar yapamadı

MARDİN BELEDİYE BAŞKANI AYANOĞLU HENÜZ EVİNDE İFTAR YAPAMADI

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Ramazan ayının girmesiyle mahalle gezilerine hız verdi. Her gün farklı bir yerde orucunu açan, iftardan sonra farklı bir mahallede vatandaşları ziyaret eden Başkan Ayanoğlu, şu ana kadar kendi evinde orucunu açma fırsatı bulamadı. Orucunu açtıktan sonra Mardin'in farklı mahallelerine giden Başkan Ayanoğlu, burada vatandaşlarla teravih namazı kılıyor, onlarla sohbet edip sorunlarını dinliyor.

Başkan Ayanoğlu bu kapsamda şu ana kadar; 13 Mart Mahallesi, Ofis, İstasyon, Saraçoğlu, Kotek ve Teker Mahallelerini gezdi. Başkan Ayanoğlu Ramazan ayı sonuna kadar tüm mahalleleri gezecek. İftar çadırında veya çat kapı gidilen bir evde orucunu açan Başkan Ayanoğlu, daha sonra teravih namazı kılmak üzere önceden belirlenen bir mahalleye gidiyor. Burada kılınan namazdan sonra vatandaşlarla çay içme ve sohbet faslına geçiliyor. Vatandaşlar Başkan Ayanoğlu'na sorunlarını şikayetlerini iletiyor. Başkan da

belediye çalışmaları ile ilgili bilgi veriyor. Belediyenin durumunu ve faaliyetlerini anlatıyor. Vatandaşlardan kimisi yolunun parke ile yapılmasını isterken, kimisi mahallesine çocuk parkı, kimisi sağlık ocağı istiyor. Sorunlar farklı olsa da herkes başkanın ziyaretinden memnun. Başkanı aralarında görmekten duydukları sevinci gizlemeyen vatandaşlar bu tür ziyaretlerin devam etmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Ayanoğlu'nun mahalle gezilerine referandum çalışması yapmak üzere Mardin'de bulunan AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekim Şahkulubey de eşlik ediyor. Şahkulubey, vatandaşlardan referandumda 'Evet' oyu vermelerini istiyor. Bu hızlı temponun bayrama kadar süreceğini söyleyen Başkan Ayanoğlu, "Bu mübarek ayda insanların güzel ve insani duyguları daha da artar, insanı adeta bir mutluluk çemberi sarar. Biz de bu mutluluğu halkımızla paylaşmak istiyoruz" dedi.

MARDİN BELEDİYE BAŞKANI AYANOĞLU HENÜZ EVİNDE İFTAR YAPAMADI
MARDİN BELEDİYE BAŞKANI AYANOĞLU HENÜZ EVİNDE İFTAR YAPAMADI
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2010 Perşembe 12:19:02
Güncelleme :20 Ağustos 2010 Cuma 12:21:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?