5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Ayanoğlu'ndan çocuklara park sözü

AK Parti Mardin Belediye Başkan Adayı M. Beşir Ayanoğlu, bir alışveriş merkezinde karşılaştığı çocuğun park isteğini, seçimi kazanması durumunda yerine getireceği sözünü verdi.

Mardin'de siyasi partilerin belediye başkan adayları esnaf ziyaretlerini yoğunlaştırdı. Esnafı ziyaret eden adaylar, vatandaşların çeşitli istekleriyle karşılaşıyor. AK Parti Belediye Başkan Adayı M. Beşir Ayanoğlu, girdiği bir alışveriş merkezinde vatandaşlardan destek istedi. Alışveriş merkezinde bulanan 12 yaşındaki Abdulkadir Kılıç, başkan adayından çocuk parkı istedi. Ayanoğlu, "Kazanırsam çocuk parkını yapmaya söz veriyorum. Çocuklara ve gençlere dönük güzel projelerimiz var, iyi hizmetlerimiz olacak. Çocuk parkı sizin doğal hakkınızdır "dedi.

Park sözü alan Abdulkadir Kılıç vatandaşların, "Başkan adayı ileride sözünü yerine getirmese ne olacak?" şeklindeki sorularına, ilginç bir cevap verdi. Kılıç, "Başkan adayı park sözü verdi. Seçilir ve parkı yapmazsa basın mensuplarına gider durumu anlatırım. Gazeteciler de bu söze şahit oldu" şeklinde konuştu.
AK Parti Belediye Başkan Adayı M.Beşir Ayanoğlu, ziyaretlerini sürdüreceğini söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2009 Çarşamba 19:28:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
turkiyem IP: 88.252.123.xxx Tarih : 6.03.2009 19:19:56

ALLAH ASKINA NE PARKI NE SÖZU KIMI KANDIRIYOSUNUZ ZATEN  BELEDIYELERININ GOREVİ DEGILMI PARK YAPIM İŞLERİ ... ALLAHIM NE ZAMAN  AKILLNAACAZ BELEDIYE BASKAN ADAYLARIMIZ YENI NESILLERIMIZ BU SEKILDE KANDIRMAYA CALIYSIYORSA BIDE KENDISI AVUKATSA VAY HALIMIZE ALLAH BIZI KORUSUN NE DIYEYIM