8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Ayanoğlu'ndan esnafa ziyaret

MARDİN BELEDİYE BAŞKANI AYANOĞLU ESNAFI ZİYARET ETTİ

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Belediye Meclis üyeleri ve birim müdürleri ile birlikte 1. Cadde esnafını ziyaret etti.

Esnafı tek tek dolaşan Başkan Ayanoğlu, iş yerlerine konuk olarak esnafın sıkıntıları dinledi. Esnaf ve vatandaşlar Başkan Ayanoğlu'na büyük ilgi gösterdi. Belediye Başkanı Ayanoğlu, göreve başladığından bu yana vatandaşlar, sivil toplum örgütleri, esnafla sık sık bir araya geldiğini hatırlatarak, "Hizmetlerimizin en iyi değerlendirildiği yerin Mardin halkı olduğunu düşünüyoruz. Çalışmalarımızın ana temasında insan var. Birlikte yönetim anlayışımız çerçevesinde, çalışmalarımızla ilgili onların

görüşlerini alıyor, sıkıntılarını ve bizden beklentilerini dinliyoruz" dedi.

Esnafın sorunlarını çok iyi bildiklerini belirten Ayanoğlu, esnafın durumunu güçlendirmek için Mardin'in daha fazla turist çekmesi gerektiğine dikkat çekerek, "Mardin'in kalkınması turizmle olacaktır. Belediye olarak bunun altyapısını hazırlıyoruz. En büyük projemiz de Kentsel Dönüşüm Projesi'dir. Bu proje tamamlandığında Mardin'e yılda 5 milyon turist gelecektir. Proje kapsamında yapılacak çalışmalar sırasında halkımızdan sabır istiyoruz. Çünkü akibet güzel olacaktır" diye konuştu.

Gezi sırasında esnafın yanı sıra vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Ayanoğlu, yönetime geldikleri 10 aydan bu yana yapılan çalışmaları anlattı. Gezi sırasında vatandaşların Başkan Ayanoğlu'na gösterdikleri yoğun ilgi dikkat çekti.

MARDİN BELEDİYE BAŞKANI AYANOĞLU ESNAFI ZİYARET ETTİ
MARDİN BELEDİYE BAŞKANI AYANOĞLU ESNAFI ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2010 Çarşamba 13:16:02
Güncelleme :3 Şubat 2010 Çarşamba 14:58:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?