5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Başarılı İl Müdürleri'ne ödül

MARDİN'DE BAŞARILI İL MÜDÜRLERİ VALİ HASAN DURUER TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ

Mardin Valisi Hasan Duruer Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şeyhmus Sümer, DEDAŞ Müdürü Halil Homan ile Bayındırlık ve İskan Müdürü Halil Kösesoy'a başarılı çalışmalarından dolayı takdir belgesi verdi.

Vali Hasan Duruer, göreve geldiğinden beri tanık olduğu il müdürlerininin başarılı çalışmaları sebebi ile kendilerini tebrik ederek takdir belgesi ile ödüllendirdi. Vali Duruer, "Ben göreve başladığım günden beri büyük başarı sağlayan bu değerli il müdürlerimiz üstün ve başarılı bir çalışma sergilediler. Kendi sahalarında çok ciddi çalışmalar yaptılar. Gece-gündüz demeden başarılı çalışmalarından dolayı ve bunun yanı sıra kendilerine verilen vazifelerin dışında da kendi yaptıkları üstün hizmetlerden

dolayı onlara bu takdirnameyi uygun gördük. Başarılı çalışmalarının devamını bekliyoruz" dedi.

Takdir belgelerini Vali Hasan Durur'in elinden alan il müdürleri belgeyi bütün çalışan personeli adına aldıklarını belirterek, takdir belgelerinin kendilerini onurlandırdığını söyledi. Halk Eğitim Müdürü Şeyhmus Sümer, "Sayın Valimize bizi bu şerefe layık gördükleri için teşekkür ederiz. Çalışanlarımızla beraber her zaman bu antik şehrin emrinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.

MARDİN'DE BAŞARILI İL MÜDÜRLERİ VALİ HASAN DURUER TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ
MARDİN'DE BAŞARILI İL MÜDÜRLERİ VALİ HASAN DURUER TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 13:34:04
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 15:47:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?