7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Başkan koltuğunu bıraktı

MARDİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNDA 23 NİSAN DEĞİŞİMİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında çocukları makamına kabul eden Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, koltuğunu Vatan İlköğretim Okulu Öğrencisi Veysel Yıldırım'a bıraktı.

Başkan Ayanoğlu, 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında makamını Vatan İlköğretim Okulu öğrencilerinden Okul Meclis Başkanı 7. sınıf öğrencisi Veysel Yıldırım'a bıraktı. Küçük Başkan, idealinin subay olmak olduğunu söyledi. Başkanlık koltuğuna oturan Veysel Yıldırım, başkan yardımcıları, muhasebe müdürü, personel müdürü ve özel kalem müdüründen brifing aldı.

Muhasebe müdüründen bilgi alan küçük Başkan Yıldırım, belediye borçlarının ne zaman biteceğini sordu. Başkan Yıldırım, Personel müdürüne de belediyeye personel alımı yapılıp yapılmayacağını sordu. Personel Müdürü Sıraç Sürer belediyeye personel alımlarının sınav sonuçlarına göre yapıldığını ve şu an da personel almayı düşünmediklerini söyledi. Okul sayısının arttırılmasını, çocuklara oyun ve spor alanları yapılmasını isteyen küçük Başkan Yıldırım, okullarına yaptırdıkları anasınıfı ve okullara yaptığı

destekler için Başkan Ayanoğlu'na teşekkür etti. Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, öğrencilerden temizlik konusunda duyarlı olmalarını isteyerek, "Amacımız siz çocuklara yaşanabilir bir şehir bırakmaktır. Bizler onun için çalışıyoruz. Mardin'in kronikleşmiş sorunlarına neşter atacağız. Büyüdüğünüz zaman tüm temel sorunlarını çözmüş bir şehirde yaşayacaksınız" dedi.

Ayanoğlu, kendisini ziyaret eden Vatan İlköğretim Okulu Müdürü Günay Damar, öğrenciler Veysel Yıldırım, Hilal Günay, Ayşenur Aslan ve Yusuf İslam Yüksekdağ'a çeşitli hediyeler verdi.

MARDİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNDA 23 NİSAN DEĞİŞİMİ
MARDİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNDA 23 NİSAN DEĞİŞİMİ
MARDİN BELEDİYE BAŞKANLIĞI KOLTUĞUNDA 23 NİSAN DEĞİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 13:31:01
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 14:30:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
veysel yıldırım IP: 78.186.119.xxx Tarih : 23.04.2010 09:59:21

başkan dediğiniz böyle olur .......