3
Mayıs
2024
Cuma
MARDİN

Başkan pamukçu' ya öğrencilerden ziyaret

Mardin Sakarya Aycan Çaltekin Meslek Tanıtma Kulübü İlköğretim Okulu öğrencileri, öğretmenleri Abdulkadir Örnek eşliğinde Belediye Başkanı Metin Pamukçu'yu ziyaret etti.
Başkan Pamukçu'yu makamında ziyaret eden öğrenciler, kentte ilk defa okullarında kurdukları meslek tanıtma kulübünün amacı hakkında bilgi verdi. Ziyarette öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Pamukçu, "Mardin Belediye Başkanlığı görevini niçin seçtiniz?" sorusuna yaptığı açıklamada, "21. yüzyıla yakışmayan bir kentle karşı karşıya idik. Yolları bozuk, kanalizasyonları açıkta akan, yeşili olmayan, çocuk oyun alanları, parkları olmayan sağlıksız bir kente yaşamaktaydık. Bunu bir Mardinli olarak hazmedemezdik. Birilerinin elini taşın altına koyması gerekirdi. Bunun için göreve geldim" ifadelerini kullandı. Geleceğin nesilleri olan çocukların sağlığı ve refahının kendileri için çok önemli olduğunu söyleyen Başkan Pamukçu, "Geleceğin yöneticileri olarak sizlere hizmet etmenin engin mutluluğunu yaşamaktayız. Kentimizi turizm alanında istediğimiz seviyeye getirmek için çeşitli değişim ve dönüşüm projelerini hayata geçirdik. Sizlere tavsiyem, tarihi kentimize ve kültürel mirasımıza gelecekte de sahip çıkmanızdır" dedi.
Öğrenciler, çıkışta Belediye Başkanı Metin Pamukçu'yu ziyaret eden Vali Mehmet Kılıçlar ile sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
.
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2006 Çarşamba 20:26:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?