4
Mayıs
2024
Cumartesi
MARDİN

Başkandan vekile 'afişli' teşekkür

Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu, belediye bünyesinde kurulan Sağlık Ünitesi’ne ambulans hediye eden Bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez’e, belediye kapısına astırdığı dev bir afişle teşekkür etti.

Belediye Başkanı Metin Pamukçu, Sağlık Ünitesi için belediyeye tam donanımlı bir ambulans hibe eden Bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez’e, "İlimize ve Belediyemiz’e yapmış olduğu katkılarından dolayı Bağımsız Milletvekilimiz Süleyman Bölünmez’e şahsım ve Mardin halkı adına teşekkür ederim" ibaresi yazılı afişle teşekkür etti.

AK Partili olmasına rağmen, Bağımsız Milletvekilliği yapan Süleyman Bölünmez’e teşekkür afişini asmasını, ’hizmet yapanın kimliği sorulmaz’ anlayışına bağlayan Belediye Başkanı Metin Pamukçu, "Bugün Mardin ve Mardin’de yaşayan vatandaşlar için kim elini taşın altına koyuyorsa, ona olan desteğimiz devam edecektir. Bağımsız Milletvekilimiz Süleyman Bölünmez, bize gönderdiği ambulans ile hastalarımızın taşınmasında, bize büyük kolaylık sağlamıştır. Kendisine, Mardin halkı adına teşekkür ediyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2005 Salı 17:12:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?