7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Başkanla röportaj yaptılar

SAKARYALI ÖĞRENCİLER MARDİN BELEDİYE BAŞKANI AYANOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Sakarya Aycan Çaltekin İlköğretim Okulu öğrencileri Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu ile "Yerel Yönetimler" konulu röportaj yaptı.

Sakarya Aycan Çaltekin İlköğretim Okulu 4/A sınıfı öğrencilerinden İlknur Abak ile Zahide Gökalem sınıf öğretmenleri Nilüfer Yılmaz gözetiminde Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'na belediye yönetimiyle ilgili sorular sordu. Başkan Ayanoğlu da öğrencilerin sorularını cevaplandırdı. Başkan Ayanoğlu, gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalıştıklarını söyledi. Belediye Meclis Salonu'nda öğrencileri ağırlayan Başkan Ayanoğlu, öğrencilerle röportaj yapmanın çok keyifli olduğunu belirtti.

Minik öğrenciler Ayanoğlu'na; belediyenin görevleri, birimleri, başkanın nasıl seçildiği, belediyenin yaptığı yatırımlar ile ilgili sorular sordu. Ayanoğlu sorulara cevap verirken, "En büyük hedefimiz siz çocuklara temiz ve pırıl pırıl bir Mardin bırakmaktır" dedi.

Öğrencilerin belediye başkanı olmak için yapılması gerekenleri sorması üzerine Başkan Ayanoğlu, "Öncelikle dürüst olmanız gerekir. Mardin'i çok sevmeniz ve çok çalışkan olmanız gerekir. Her zaman büyük düşünmeli, insanlara merhamet etmeli onları kırmamalısınız" şeklinde cevap verdi.

SAKARYALI ÖĞRENCİLER MARDİN BELEDİYE BAŞKANI AYANOĞLU'NU ZİYARET ETTİ
SAKARYALI ÖĞRENCİLER MARDİN BELEDİYE BAŞKANI AYANOĞLU'NU ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2010 Çarşamba 13:09:00
Güncelleme :21 Nisan 2010 Çarşamba 14:26:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?