5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

BBP Midyat'ta adaylarını açıkladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mardin'in Midyat ilçesinde il genelindeki belediye başkanlığı ve il genel meclisi üyeliği adaylarını açıkladı.

BBP Midyat İlçe Başkanlığı binasında İl Başkanı Erdal Dilen ve İlçe Başkanı M. Ziyaattin Ayyıldızı seçimler ile ilgili son gelişmeleri değerlendi.
BBP İl Başkanı Dilen, Mardin genelinde belirledikleri adayları açıkladı. Adayların isimleri şöyle:

''Mardin İl Genel Meclis Encümeni adayları; M. Baki Tezdönen, İrfan Rende, Yusuf Özgün. Dargeçit Belediye Başkan Adayı M. Nezir Güneşay, Yolbaşı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yüksel, Ortaköy Belediye Başkan Adayı Abdurahman Kızılboğa.''

BBP İl Başkanı Dilen, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Mardin'de de bazı belde ve ilçelerde seçimlere katılacakların söyledi. Dilen, "BBP'li belediyelerin olduğu yerde aşsız ve işsiz vatandaş kalmayacak. Mardin'de herkes güvenlik, özgürlük ve refah içinde olacak. Büyük Birlik Partisi olarak hassasiyeti olan yerlerde ve kazanma ihtimalimizin olmadığı belediyelerde, partizanca davranıp aday çıkartmak istemedik. Oyları bölme niyetinde değiliz. Burada oylar bölünmesin, bizim alacağımız oylar ile bölücülüğe prim vermek istemiyoruz. Hizmet aksamasın diye başta Mardin olmak üzere bazı ilçelerde aday koymadık. Bu yerlerde seçmenimiz, tabanımız vicdanına göre oy kullanacak. Amacımız yerel seçimlerde başarı sağlamaktır" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2009 Pazartesi 16:00:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?