5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Belediye başkanına FB forması

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ'NDEN MİDYAT BELEDİYE BAŞKANI'NA FENERBAHÇE FORMASI

Mardin'in Midyat ilçesi Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu'na Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'dan anlamlı hediye.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli olması ile bilinen Midyat Belediye Başkanı'na Fenerbahçe forması hediye etti.

Üzerinde Şehmus Nasıroğlu ismi yazılı 47 numaralı özel Fenerbahçe forması, Midyat Fenerbahçe Altyapı Futbol Okulu Antrenörü Ercan Algaç tarafından teslim edildi. Belediye Başkanı Nasıroğlu, "Ben de Fenerbahçeli olmaktan her zaman gurur duyuyorum. Bu anlamlı hediye için Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a, Fenerbahçe Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Nihat Özdemir'e ve aslen Midyatlı olan hemşerimiz Fenerbahçe Sosyal İşler ve Derneklerden sorumlu Asbaşkanı Mithat Yenigün'e sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Fenerbahçe formasını gösteren Başkan Nasıroğlu daha sonra açıklamada bulunarak, "Fenerbahçe Spor Kulübü yetkililerine, Midyat'ta açmış oldukları altyapı futbol okulu, öğrencilerimize ve gençlerimize yaptıkları her türlü destekten dolayı da çok teşekkür ediyorum. Önceki günlerde Midyat'ta ihtiyacı olan 2 bin öğrenciye verdikleri hediyelerden dolayı Midyatlılar ve gençlerimiz adına çok teşekkür ederim" dedi.

Ercan Algaç da Fenerbahçe'nin altyapı futbol okulunun açılması ve spora verdiği destekten dolayı Belediye Başkanı Nasıroğlu'na teşekkür ederek Fenerbahçe formasını başkana verdi. Bir süre önce Fenerbahçe Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Nihat Özdemir, Fenerbahçe Sosyal İşler ve Derneklerden sorumlu Asbaşkanı Mithat Yenigün, New York, Bursa ve Mardin Fenerbahçeliler Dernekleri başkanları, Fenerbahçe eski futbolcularından Selçuk Yula Midyat'a gelerek 2 bin öğrenciye çeşitli hediyeler dağıtmıştı. Bu törene, rahatsızlığından dolayı Belediye Başkanı Nasıroğlu katılamamıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2009 Çarşamba 16:51:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?