8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Belediye çalışanlarına promosyon

MARDİN BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA BANKA PROMOSYONU

Mardin Belediyesi'nde çalışan 397 kişiyi ilgilendiren Banka Promosyon İhalesi, Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşti. Yapılan ihaleye 7 banka katılırken 3 yıllığına en yüksek teklifi 351 bin lira ile Vakıfbank verdi. Buna göre Mardin Belediyesi'nin personeli ortalama 900 lira alacak.

İhalenin açık, şeffaf ve herkesin gözü önünde gerçekleştiğini belirten Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu; "Her işimizi açık ve şeffaf bir şekilde yapıyoruz. Personelimizin gelirine yapacağımız katkıyı artırmak için görüldüğü üzere işi sıkı tuttuk. Artırma rekor sayılabilecek bir rakamla 275 tur devam etti. Çalışanımızı düşünmek ve moral motivasyonunu artırmak için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

İhaleye Şekerbank, Akbank, Türk Ekonomi Bankası, Garanti Bankası, Denizbank, Halk Bankası ve Vakıfbank katıldı. İlk turların sonunda 5 banka elenirken son turda Garanti Bankası ile Vakıfbank kaldı. Yapılan uzun maraton turun ardından, 275. turun sonunda ihale en yüksek teklifi veren Vakıfbank'ta kaldı. İhaleyi kazanan Vakıfbank, Mardin Belediyesi çalışanlarına 3 yıl için bir sefere mahsus olmak üzere yaklaşık 900 TL promosyon parası verecek. Belediye çalışanları daha önce de maaşlarını Vakıfbank'tan alıyordu.

MARDİN BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINA BANKA PROMOSYONU
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2010 Cuma 18:16:04
Güncelleme :25 Haziran 2010 Cuma 20:07:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?