30
Nisan
2024
Salı
MARDİN

Belediye kepçesi olmayınca, kendi kepçesi ile çalışıyor

Mardin merkeze bağlı Yalım Beldesi’nde belediyeye ait kepçe olmayınca, başkan kendisine ait kepçe ile çalışmaları sürdürüyor.

Çalışmaları hakkında bilgi veren Yalım Belediye Başkanı Abdulkerim Adım, belediyeye ait kepçe olmadığı için kendisine ait kepçesiyle hiçbir ücret almadan yol genişletme çalışmalarını sürdürdüklerini açıkladı.

Yalım Beldesi’nden geçen yollarda yıllardan beri kaldırım olmadığı için birçok trafik kazası meydana geldiğini belirten Başkan Adım, Yalımlılar’ın Mardin’e güvenli bir şekilde gidip gelmeleri için, bu yolun kaldırım döşemesini valilik ve karayollarının yardımı ile yaptıklarını söyledi.

Belde Belediyesi olmalarına rağmen, beldede üç ayrı noktada çalışmalarının devam ettiğini ifade eden başkan Abdülkerim Adım, yıllardan beri hizmetten mahsur bırakılan beldede vatandaşa verdikleri sözü yerine getirmek için çalıştıklarını kaydetti.

Bir ekibin de mezarlık çevre düzenlemesi ve yeşillendirilmesi yaptığını belirten Başkan Adım, "Beldenin altyapı çalışmalarını çözmek için kaynak arayışındayım. Önümüzdeki dönemlerde yapacağımız kanalizasyon, yağmur suyu tahliye kanalları, çocuk parkı, kaldırım ve asfalt çalışmaları ile Yalım’ı çağdaş gerçek bir belde görünümüne kavuşturacağım" diye konuştu.

MARDİN (İHA) -
Yayın Tarihi : 7 Kasım 2004 Pazar 15:19:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?