5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Belediye'den sünnet programı

Mardin Belediyesi Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü Sağlık Birimi haftalık sünnet programı başlattı.

Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu sosyal belediyecik anlayışından hareketle başlatılan bu çalışmanın bundan sonra her hafta Cuma günü uygulanacağını söyledi. Çocuğunu sünnet ettirmek isteyen vatandaşların belediyede beyaz masaya kayıt yaptırmaları gerektiği belirtildi. Belediye Başkanı Ayanoğlu, sünnet şöleni ile dar gelirli ailelerin bu konudaki ihtiyaçlarını karşılamanın büyük mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, "Bu özel günün sevincini hep birlikte yaşıyoruz.

Belediye olarak her zaman halkın yanında olacağız. Mardin'de yaşayan tüm insanlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamaya çalışarak örnek bir belediyecilik gerçekleştirmeye çalışacağız. Hizmetlerimizle Mardin'de yaşayan insanlarımızı birbiriyle kaynaştırmak, dostluk, sevgi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek suretiyle birlik ve beraberliği sağlamayı ana görevimiz olarak biliyoruz.

Uyguladığımız bu haftalık sünnet programımızda yaptığımız hizmetlerden birisi olduğu gibi, bu etkinliklerle dar gelirli vatandaşlarımızın bütçesine bir nebze
de olsa katkı sağlamak istiyoruz. Maddi durumu iyi olmayanların bu noktada sıkıntılarını giderebilirsek çok mutlu olacağız. Bundan sonra da kültürel ve sosyal çalışmalarımız devam edecektir. Çocuklarımıza sağlık ve sıhhat diliyorum" diye konuştu.  Aileler belediyenin bu örnek organizasyonundan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'na ve ekibine teşekkür ettiler. Sünnet edilen 12 çocuğa Başkan Ayanoğlu çeşitli oyuncaklar hediye etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 18 Haziran 2009 Perşembe 18:03:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?