5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Bisikletini kapan yarıştı

Mardin'de düzenlenen 2. Geleneksel Bisiklet Yarışması renkli görüntülere olduğu kadar büyük çekişmeye de sahne oldu.

Dereceye giren yarışmacılara 1 adet televizyon, 2 adet elektronik İngilizce-Türkçe sözlük ve 10 adet MP3 çalar hediye edildi.

Mardin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Bürosu Amirliği tarafından düzenlenen 2. Geleneksel Bisiklet yarışması yapıldı. Hükümet Konağı önünden start verilen 4 kilometrelik yarışmaya 12-19 yaş arası 300 kişi katıldı. Emniyet Müdürü Serdar Meriç, gençleri kaynaştırmayı hedefledikleri bisiklet yarışmasının ikincisini gerçekleştirdiklerini belirterek, bisiklet sürüşüne katılan gençlerin tümünü birinci olarak gördüklerini söyledi.

Hükümet Konağı önünde başlatılan ve Devlet Hastanesi'ne kadar devam eden 4 kilometrelik bisiklet yarışına katılan gençler arasında yapılan çekiliş sonunda bir kişiye televizyon, iki kişiye elektronik İngilizce-Türkçe sözlük ve on kişiye MP3 çalar verildiğini ifade eden Emniyet Müdürü Meriç, "Gençlerimizin bir araya gelerek kaynaşmasını ve dayanışma içine girmelerini istiyoruz. T

oplum destekli polislik faaliyetleri kapsamında arkadaşlarımız mahalle ve köylerde vatandaşlarımızla bir araya gelerek çeşitli etkinlikler yaptı. İlçelerden öğrenci gruplarının, kentin tarihi mekanlarını gezmelerini ve polisle kaynaşmalarını sağladık. Şimdi de 12-19 yaş gurubundan oluşan 300 dolayında gencimizi bisiklet sürüşünde bir araya getirdik" dedi.
Çok sayıda vatandaşın izlediği bisiklet turnuvasında dereceye girenlere çeşitli hediyeler verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 13:14:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?