7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

BTP'de Karanlık güven tazeledi

BTP MARDİN İL BAŞKANLIĞI SEÇİMİ

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Mardin İl Kongresi'nde Erdal Karanlık tekrar il başkanlığına seçildi.

BTP Mardin İl Başkanlığına tekrar seçilen Erdal Karanlık, yeni dönemin ilk demecinde, "Her yönden bağımsız olmamız gerekir. Bağımlı olunan her konu engel teşkil etmektedir. Bu şekilde hiç kimse hedefine ulaşamaz, o yüzden Bağımsız Türkiye diyoruz" ifadelerini kullandı.

Kongre, BTP Mardin İl Başkanlığı binasında yapıldı. Yoklamada sağlanan çoğunluğun ardından, tek liste halinde gidilen seçimde BTP İl Başkanlığına seçilen Erdal Karanlık, delegelere teşekkür etti. Hayli zor fakat bir o kadar da önemli bir görevi tekrar devralmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Karanlık, "Yeni dönemde daha aktif ve etkili olarak hem halkla kaynaşıp hem de seçmen kitlemizi, yeni yönetimle beraber daha çok çalışıp en iyi şekilde hizmet vereceğiz. Ürünü para etmeyen ve yok edilen çiftçi, dar geçime mecbur edilen memur, siftahsız kepenk kapatan esnaf Bağımsız Türkiye Partisi'nin iktidar olduğu gün, güneşin çok farklı doğduğuna şahit olacaktır. Bu yüzden diyoruz ki, bağımlı olunan her konu engel teşkil etmektedir. Bu şekilde hiç kimse hedefine ulaşamaz. O yüzden Bağımsız Türkiye diyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 11:59:05
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 14:51:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mustafa bektaş IP: 78.170.80.xxx Tarih : 20.02.2010 23:23:59

sayın erdal KARANLIK VE ekibine başarılar diliyorum.çözümün adresinin BTP olduğunu düşünüyorum.KENDİLERİNİN HİZMETLERİNİ BEKLİYORUZ.