3
Mayıs
2024
Cuma
MARDİN

Candan onuruna veda yemeği

Mardin Vali Yardımcılığı görevinden Samsun'un Tekköy Kaymakamlığı'na atanan Ali Candan onuruna veda yemeği verildi. 

Türkiye Yol İş Sendikası 2 No'lu Şube Sekreteri Edip Bulut ve sendika üyeleri tarafından Köy Hizmetleri Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen veda yemeğine, Vali Mehmet Kılıçlar, Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M. Sırrı Hamidi, Vali Yardımcıları Kemal Kızılkaya ve Osman Canatan, İl Emniyet Müdürü İsmet Taşhan, İl Özel İdaresi encümenleri, muhtarlar ve Köy Hizmetleri çalışanları katıldı. Türkiye Yol İş Sendikası 2 No'lu Şube Sekreteri Edip Bulut yemekte yaptığı konuşmada, Ali Candan ile Mardin'deki görev süresi içerisinde çok başarılı çalışmalara imza attıklarını belirterek, "Sayın valimizin Tekkeköy'e atanması biz çalışanları üzmüştür. Ancak görevi süresince burada beraber yaptığımız başarılı hizmetlerle teselli buluyoruz. Yaptığı hizmetlerden dolayı bütün Mardin halkı adına bir kere daha teşekkür ediyor, yeni görev yerinde de aynı başarılı çalışmaları sürdüreceğine inanıyoruz" dedi. 

Mardin'in kendisi ve ailesinde çok güzel hatıralar bırakacağını dile getiren Candan ise, "Görevimiz süresince Mardin'de güzel hizmetler sunduğumuza inanıyorum. Arkadaşlarımızla beraber köylerimizdeki yol, su ve öncelik arz eden altyapı eksikliklerini gidermeye çalıştık. Bizimle beraber mesai harcayan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu. 

Yapılan konuşmaların ardından Bulut, çalışmalarından ötürü Vali Yardımcısı Candan'a teşekkür plaketi verdi. Emekliye ayrılan çalışanların da birer plaketle ödüllendirildiği yemekte Köy Hizmetleri çalışanları, tayini çıkan Candan'ı uzun süre ayakta alkışlayarak uğurladı.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2006 Perşembe 17:25:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?