3
Mayıs
2024
Cuma
MARDİN

Çimento fabrikasından, çalışanlarına piknik

OYAK Mardin Çimento Fabrikası Genel Müdürü Kemal Doğansel, başarıya ulaşmak için emek, birlik, beraberlik ve dayanışma gerektirdiğini bildirerek, Avrupa'nın en büyük ölçekteki 100 şirketi içerisinde tek Türk şirketin kendileri olduğunu söyledi. 

OYAK Mardin Çimento Fabrikası, Ramazan ayı öncesinde bütün çalışanları, bulunduğu beldedeki vatandaşlar ve basın mensuplarıyla düzenlenen piknikte bir araya geldi. Piknikte konuşan OYAK Mardin Çimento Fabrikası Genel Müdürü Kemal Doğansel, OYAK grubu olarak finans sanayi hizmet sektörlerinde 29 şirketle ulusal ekonomiye katkı sağlayarak, binlerce kişiye aş ve iş temin ettiklerini ifade etti. Doğansel, OYAK Mardin Çimento Fabrikası A.Ş. olarak Avrupa'nın en büyük 100 şirketi içinde tek Türk şirket olduklarını bildirerek, "OYAK grubu olarak finans sanayi hizmet sektörlerinde 29 şirketle ulusal ekonomiye katkı sağlayarak, binlerce kişiye aş ve iş temin etmektedir. Şu ana kadar burada gördüklerimiz, büyük bir resmin küçük bir parçasıdır. OYAK Mardin Çimento Fabrikası Anonim Şirketi, Avrupa'nın aynı ölçekteki 100 şirketi içine Türkiye'den giren tek şirket olarak takdir edilmiştir. Hiçbir başarı tesadüf değildir, başarıya ulaşmak emek, birlik, beraberlik ve dayanışma ister. Bugün burada hep birlikte bu dayanışmanın OYAK Mardin Çimentosu ailesi olmanın ne demek olduğunu en güzel şekilde ifade ediyoruz" dedi. 

Çimento fabrikasının sosyal tesislerinin yer aldığı otantik bahçede yapılan piknikte, halat çekme, gülle atma, futbol turnuvası, tavla ve okey turnuvaları gibi etkinlikler yapıldı. Dereceye girenlere çeşitli hediyelerin dağıtıldığı ve bu yıl 5.'si düzenlenen piknik günü, bayram havasında kutlandı. Ramazan dolayısıyla bu yıl Eylül ayı içerisinde gerçekleştirilen şenliklere ilgi büyüktü. Çalışan personelin aileleriyle katıldığı müzikli yemekte çocuklar için palyaço gösterişi ve faytonla fabrika gezisi düzenlendi. Piknikte ayrıca emekli olan personele plaket ve ödül verilirken, okullarında başarılı olan 13 öğrenciye muhtelif hediyeler verildi. Bu arada, Adana'dan pikniğe katılanlara konser vermek üzere gelen konservatuar öğretmeni Berna Özçivi ise katılımcılara Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği ve Mardin ile Adana'nın türkülerinden oluşan bir mini konser verdi.
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2006 Salı 11:58:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?