5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Çocuk yuvasında doğum günü partisi

Mardin Musa Cihaner Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda barınan şubat ayı doğumlu çocuklar için doğum günü partisi düzenlendi. 

Yuvada düzenlenen doğum günü partisine Vali Mehmet Kılıçlar'ın eşi Yrd. Doç. Dr. Arzu Kılıçlar, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fahri Kır'ın eşi Fisun Kır, Belediye Başkanı Metin Pamukçu'nun eşi Ferda Pamukçu, Cumhuriyet Başsavcısı Fehmi Yılmaz'ın eşi Sevim Yılmaz, Mardin Merkez Çocuk Yuvası Yaptırma, Yaşatma ve Çocukları Koruma Derneği Başkanı Aydan Demirkesen ve dernek üyeleri katıldı. 

Vali eşi Yrd. Doç. Dr. Arzu Kılıçlar ve beraberindekiler, önce çocuklarla yemek yedi daha sonra çok amaçlı salonda hazırlanan yaş pastayı şubat ayında doğan çocuklarla birlikte müzik eşliğinde kesti. Yuvada barınan çocuklara aylık doğum günü düzenleyerek çocuklarla kaynaşmayı amaçladıklarını belirten Arzu Kılıçlar, "Her ay düzenli olarak o ay içinde doğan çocuklarımıza toplu doğum günleri düzenlemeyi kararlaştırdık. Şubat ayında doğan 21 çocuğumuza ilk doğum günü kutlamasını yapıyoruz. Bu kutlamaları düzenli olarak sürdüreceğiz. 
Çocuklarımızla kaynaşmak, onların yalnızlıklarını paylaşmak ve yanlarında olduğumuzu hatırlatarak, birebir sorunlarını dinlemek istedik. Evlerimizde hazırladığımız pastaları çocuklarımıza ikram ettik. Doğum günü hediyelerini verdik. Mardinli çocukları bizim çocuklarımız olarak görüyoruz. Kendi çocuklarımız için ne yapmak istiyorsak ne düşünüyorsak aynısını bu çocuklar için de düşünüyoruz. Onların mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur" dedi. 

Doğum günü partisinde çocuklar, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mart 2007 Perşembe 17:51:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
VEYSEL....AYDAR IP: 85.104.233.xxx Tarih : 11.11.2007 15:38:38

BU FİKRİ DÜŞÜNEN VE UYGULAYAN HERKESTEN .ALLAH..RAZI OLSUN DİLİYORUM ....SAYGILARIMLA .......BENDE DİYARBAKIR ERKEK YETİŞTİRME YURDUNDA KALIYORUM...