5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Dargeçit'te mayın patladı: 1 yaralı

Mardin'in Dargeçit ilçesinde teröristlerce tuzaklanan patlayıcı maddenin patlaması sonucu bir güvenlik görevlisi yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan terörle mücadeleye ilişkin duyuruda, Mardin'in Dargeçit ilçesinde güvenlik güçleri tarafından dün saat 09.45'de yapılan yol kontrol ve araması esnasında terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanan patlayıcı maddenin patlatılması sonucu, bir güvenlik görevlisinin yaralandığı bildirildi.

Hakkari'nin Şemdinli ve Bingöl'ün Genç ilçelerinin dağlık arazi kesimlerinde de terör örgütü mensupları tarafından tuzaklanmış birer adet patlayıcı madde düzeneği bulunarak imha edildi.

Tunceli'nin Pertek ilçesi dağlık arazi kesiminde güvenlik güçlerince dün saat 16.00'da icra edilen arama ve tarama faaliyeti esnasında ise terör örgütü mensuplarına ait muhtelif gıda maddesi ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Mardin'in Nusaybin ilçesi dağlık arazi kesiminde de terör örgütü mensuplarına ait 1 adet RPG-7 mühimmatı, 501 adet muhtelif mühimmat ve yaşam malzemesi bulundu.

AA
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2007 Cuma 13:05:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?