7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Demirspor'a destek yok

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Nusaybin Demirspor'a maddi destek sağlamak amacıyla düzenlenen geceye 6 kişi katıldı.

Nusaybin Demirspor'a maddi destek sağlamak amacıyla kulüp tarafından Aydınlar Konaklama Tesisleri'nde bir gece düzenlendi.

60 davetiye dağıtan kulübün gecesine Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Zeynel Tunçalan, Nusaybin Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mahsun Özmen, İşadamı Müfit Yumuşak, Işık İnşaat, Geleş Otomotiv ve Başak İnşaat yöneticileri katıldı.

Kulübün zor günler yaşadığı bir dönemde Nusaybinliler'in takımı yalnız bırakması nedeniyle çok üzgün olduğunu belirten Kulüp Başkanı Mehmet Şerif Akboğa,
herkesin doğup büyüdüğü yere bir şekilde hizmet etmesi gerektiğini söyledi.

Nusaybin Demirspor'un mücadele ettiği grupta 10 il ve 5 belediye takımı olduğuna dikkat çeken Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Tunçalan ise Kaymakamlık veya belediye tarafından kulübe kalıcı bir kaynağın sağlanması gerektiğini, vatandaştan toplanan üç-beş kuruşla ileriye gitmenin mümkün olamayacağını belirtti.

Geceye katılanlardan 10 bin YTL ve 500 dolar sözü alınırken, Nusaybin Demirspor Teknik Direktörü Çetin İnsel de takıma bin YTL bağışta bulundu.

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 13:12:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?