8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Derik'te futbol turnuvası sonlandı

Derik ilçesinde Derik Devlet Hastanesi'nin düzenlediği halı saha futbol turnuvası sona erdi.

Mardin'in Derik ilçesinde devlet hastanesi tarafından düzenlenen ve 12 takımın katıldığı futbol turnuvası sona erdi. 12 takımın katıldığı turnuva sonunda Derikspor, Derik Belediyespor'a final maçında 5 gol atarak sahadan galip ayrıldı ve şampiyon oldu. Derik Belediyesporun ikinci olduğu turnuvada Derik Devlet Hastanesi'nin personellerinden oluşan Sağlık Spor ise üçüncülük kupasına kaldırdı. Turnuvada en centilmen takım ise Pirinçli köyü İlköğretim Okulu seçildi.

Turnuvanın final maçını, İlçe Kaymakamı Rıza Gençoğlu, Derik Devlet Hastanesi Baştabibi Dr. Sadrettin Arslan, İlçe Müftüsü Hayrettin Kılıçbay, Kurum Amirleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

Turnuva sonunda birinci gelen Derikspor'un kaptanı Sedat Meyveci'ye şampiyonluk kupasını İlçe Kaymakamı Rıza Gençoğlu takdim etti.

Derik Devlet Hastanesi personellerinin organizasyonluğunu üstlendiği turnuva da hastanenin Baştabibi Dr. Sadrettin Arslan "Biz bu organizasyonu vatandaşlarımızla daha iyi bütünleşmek için yaptık, her alanda her türlü yeniliğe ve aktivitelere hep açık olacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2008 Cuma 12:22:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?