5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Derik'te Kaymakamlık Kupası

Mardin'in Derik ilçesinde Kaymakamlık Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası düzenlendi.
Derik Kaymakamlığı tarafından kurumlar ve odaların oluşturduğu 19 takımın katıldığı kaymakamlık kupası halı saha futbol turnuvası düzenlendi. Sakatlanmaların yaşandığı turnuvanın final maçında Atatürk İlköğretim Okulu, Sağlıkspor'u 4-1 yenerek birinci oldu.

Sağlıkspor'un ikinci olduğu turnuvayı Sağlık Ocakları takımı üçüncülükle tamamladı. En centilmen ekip ise Müftülük Takımı seçildi. Final maçını Derik Kaymakamı Tarkan Keskin, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Selahattin Saykılı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat Önel, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş izledi. Turnuva sonunda birinci gelen Atatürk İlköğretim Okulu kaptanı Erdal Sever'e şampiyonluk kupasını Kaymakam Tarkan Keskin verdi.

Devlet Hastanesi personelinin organizasyonluğunu üstlendiği turnuvada İlçe Kaymakamı Tarkan Keskin, "Biz bu organizasyonu vatandaşlarımızla daha iyi bütünleşmek, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu ilçe halkımıza hissettirebilmek için yaptık. Sporun her alanında her türlü yeniliğe ve aktivitelere hep açık olacağız" dedi. Keskin, turnuvada sakatlanan tüm sporculara geçmiş olsun dileklerini iletti.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2009 Cumartesi 13:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cenk mat IP: 81.213.199.xxx Tarih : 8.06.2009 14:33:08

atatür i.ö. okuluna başarılar dilerimmmmmmmmm.................. özellikle özkan1a başarılar dilerim