2
Mayıs
2024
Perşembe
MARDİN

Derik'te korkunç kaza!

MARDİN’in Derik İlçesi’nden Şanlıurfa yönüne giden ve içinde çoğu çocuk 13 kişinin bulunduğu otomobil, karşı yönden gelen çekici kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada 2 ayrı aileden toplam 6 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı.

Derik İlçesi’nden Şanlıurfa yönüne giden Hamza Çanak’ın, kullandığı otomobil, Şanlıurfa yönüne seyir halindeyken, Atlı Köy yakınlarında karşı yönden gelen çekici kamyonu ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan 45 yaşındaki Zeyni, 10 yaşındaki Özder Çanak ile yaşları 6 ila 12 arasında değişen 3 çocukla birlikte 6 kişi yaşamını yitirdi. Olay yerinin can pazarına döndüğü kazada 5’i ağır olmak üzere 7 kişi de yaralandı. Yaralılar, Mardin, Diyarbakır Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi’ndeki Hastanelere götürülüp tedaviye alındığı belirtildi.

Mardin Emniyet Müdürü Derviş Kaya, kazada 6 kişinin yaşamını yitirdiğini, 7 kişinin yaralandığını doğrulayarak, "Şanlıurfa istikametine giden özel araç, karşı yönden gelen çekici ile saat 16.30’da çarpışmak suretiyle kaza meydana gelmiştir. Kazada 6 vatandaşımız yaşamını yitirmiş, 7’si de yaralanmıştır. Yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, ailelerine de sabır diliyoruz. Keşke olmasaydı, ama hayatın doğal akışı malesef devam ediyor. Şu an itibariyle yaralılarımız hastanelere sevk edildi. Yaşamını yitirenler de yakınları tarafından alınarak dini vecibeleri yerine getiriliyor. Edindiğimiz bilgilere göre araç içinde 2 aile bulunuyormuş. Ancak bunların çoğu çocuk olduğu için aynı araca gereğinden fazla kişi binebiliyor. Kaza ile ilgili soruşturmamız devam ediyor" dedi.
 

...
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2011 Pazartesi 01:05:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?