7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Derik'te öğrenci taşıma ihalesi

Derik ilçesinde öğrenci taşıma ihalesi yapıldı. İki haftadan beri okula gidemeyen yaklaşık 2 bin 500 öğrenci ihalenin yapılmasının hemen ardından okullarına kavuştular.

Derik ilçesinde 150 araçtan oluşan öğrenci taşıma ihalesine 9 şirket katıldı. İhale sonucunda öğrencilerin daha sağlıklı bir biçimde okullarına taşınması için Derik Kaymakamı Rıza Gençoğlu'un talimatıyla ihale, taşıma bazında üç gruba ayrıldı. Daha önceki öğrenci taşıma ihalesi sadece bir şirkete verildiği için aksaklıklar yaşanmıştı. Bu yüzden öğrencilerin daha rahat ve sağlıklı bir biçimde okullarına gitmeleri için öğrenciler üç guruba ayrıldı ve üç ayrı ihale yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Sedat Önel, ihalenin üç gruba ayrılması ve üç değişik şirkete verilmesinin nedeninin çocukların okullarına daha rahat gidebilmesi düşüncesinden kaynaklandığını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2008 Salı 16:15:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
melih göksu IP: 88.226.223.xxx Tarih : 26.03.2008 16:26:57

Gözümüz aydın; Rıza baba Deriklileri bir beladan daha kurtardı. İlçemizde dört yıldır öğrenci taşıma işini yapan Çakır Petrol belasından kurtardı. Daha önceki kaymakam tarafından ilçemize taşıma içim getirilen çaır petrol, taşıma yapan şöförlerin ücretlerini ödemiyordu veya bir kısmını ödüyordu ve hala parasını almayan dolmuşçular ve petrolcular var. Rıza baba temiz eller operasyonuyla, bizleri bu dolandırıcıların ellerinden kurtardı. Sağol Rıza baba sağol. Biz bu kaymakamla çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşacağız. Derikliler Rıza baba için daha çok yürüyecek. Çünkü Rıza baba bize gösterilmeyen ssevgiyi, devletin güler yüzünü göstermiştir. Sağol RIZA BABA, teşekkürler RIZA BABA selamlar.