5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

DP Midyat adayından miting

Mardin'in Midyat ilçesinde Demokrat Parti (DP) Belediye Başkan Adayı Şehmus Nasıroğlu 29 Mart yerel seçimleri öncesi düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Önümüzdeki Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler dolayısı ile DP Midyat Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şehmus Nasıroğlu seçmenlere seslendi. Otogar arkasında yapılan mitinge; 21. Dönem Mardin Milletvekili Veysi Şahin, DP İlçe Başkanı Kemal Şahin, İlçe Teşkilatı, İl ve Belediye Encümen adaylarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. İki dönemdir Belediye Başkanı olduğunu kaydeden Şehmus Nasıroğlu, vatandaşlardan yapılan çalışmaları on yıl öncesi durum ile karşılaştırmalarını istedi.

Midyat'a 10 yıl süre zarfında yaptığı hizmetlerden söz eden Nasıroğlu, "Burada, Süryani, Kürt, Arap, Yezidi ya da başka bir ırk ayrımında bulunmadan herkese hizmet ettik. İnşallah 5 yıl daha sizlerin hizmetkarı oluruz" dedi.

Nasıroğlu'nun konuşması sık sık, "Midyat seninle gurur duyuyor, En büyük başkan bizim başkan, Midyat Fatihi, işte Vekil, İşte Başkan" sloganlarıyla kesildi. Belediye Başkan Adayı Nasıroğlu, seçildiği takdirde yarıda kalan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi. Nasıroğlu, öncelikli olarak bacasız fabrika olan turizmin yanı sıra, katı atık tesisi ve kanalizasyon altyapısı yatırımları yapacağını, kültür ve sanat için çok amaçlı merkez inşa edeceğini söyledi. Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı mitinge kadınların yoğun ilgisi dikkatlerden kaçmadı. Nasıroğlu'un konuşmasının ardından 21. Dönem Mardin Milletvekili Veysi Şahin konuştu.

Şahin, vatandaşlara hizmete ve belediye başkan adayına oy vermelerini ve yarım kalan çalışmaların tamamlanması için Nasıroğlu'na destek vermelerini istedi. Yapılan konuşmaların ardından, vatandaşlara seçim otobüsünün üstünden karanfil atıldı. Mitingin sona ermesi ile partililer uzun araç konvoyu ile vatandaşları selamlayarak şehir turu attılar.
 

iha
Yayın Tarihi : 23 Mart 2009 Pazartesi 10:44:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?