5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

DTP adayına kadınlardan karşılama

Mardin'in Derik ilçesinde Demokratik Toplum Partisi'nden (DTP) belediye başkan adayı olan Selma Irmak, ilçeye gelişinde kadınlar tarafından karşılandı. 

İlçe girişinde seçmenleri tarafından karşılanan Derik Belediye Başkan Adayı Selma Irmak, kadınlardan yoğun ilgi gördü. DTP İlçe Başkanlığı binasının önünde toplanan seçmenlere hitap eden Irmak, "Derikli hemşerilerime hizmet etmeye geldim. Bana destek vermek için gelen tüm Derikli hemşerilerime teşekkür ederim. Umarım sizlere layık olurum" dedi. 

Toplanan kalabalık, "Oylar namustur namus satılmaz" sloganları atıp müzik eşliğinde halaylar çekti. Partililer daha sonra sessiz bir şekilde dağıldı.

iha
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 18:19:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yaz IP: 85.97.193.xxx Tarih : 3.02.2009 21:04:53

Bazen anlam veremiyorum ki belediye sözde ekiplerince temizlenmeyen ve çamur içindeki sokaklarını , adresi sokakların numaraları bilinmeyen evlerini tek edipte onları bu hale sokan Belediye başkan veya adayını sloganlarla alkışlarla karşılamaları tam bir bilinçsizlik ve utanç verici bir cahil durumdur.. Hey Anneler sloganlarınızda neden belediye başkanlarına sormuyorsunuz sokaklarımız neden bu halde ilçemiz neden bu kadar kirli çok mu haşunuza gidiyor , Böyle yaşamaya devam edin