5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

DTP'li heyet Valiyi ziyaret etti

DTP İl Başkanı Hilmi Öncü ile DTP Mardin Belediye Başkanı Adayı Enver Ete, Encümen Adayları Avukat Özlem Mungan ve Mehmet Düzgören, görevine yeni başlayan Mardin Valisi Hasan Duruer'i makamında ziyaret etti.

Mardin Valisi Hasan Duruer, makamında kabul ettiği DTP heyetiyle Mardin'le ilgili görüş alışverişinde bulunarak kentin sahip olduğu dil ve dinlerin oluşturduğu güzel ahengin devam etmesi konusunda herkese görevler düştüğünü söyledi. DTP Mardin Belediye Başkan Adayı olan eski Eğitim Sen Şube Başkanı Enver Ete özellikle Mardin, Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerinde öne çıkan eğitim sorunları ve okulsuzluğun giderilmesi noktasında Mardin Valisi Hasan Duruer ile konuştu. Mardin Valisi Hasan Duruer, ziyaretlerinden dolayı DTP İl Başkanı Hilmi Öncü ve Belediye Başkan adayı Enver Ete ve beraberindeki heyete teşekkür etti.
 
Duruer, Mardin' in sorunları ile parti ayrımı yapılmaksızın ilgileneceklerini ve Mardin'e hizmet için var olan herkesin yanında olacaklarını, Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerinde Valiliğe arsa temin ettikleri taktirde ihtiyaç olan ilköğretim, lise gibi okul yapımlarında kendilerine yardımcı ve destekte bulunacaklarını ifade etti.
 

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 14:30:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?