5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Duvarlar tamamlandı!

MARDİN BELEDİYESİ'NDE KIŞ MESAİSİ

Mardin Belediyesi kış ayında da çalışmalarına devam ediyor. Toprak kaymalarını engellemek için geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan duvarlar tamamlandı. Yenişehir ve Evren mahalleleri ile Yeniyol'da Mardin Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce 3 adet istinat ve ihata duvarı örüldü.

Örülen duvarlarla özellikle kış aylarında yaşanan toprak kaymalarının önüne geçildiğini söyleyen Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, "Kış aylarında yaşanan toprak kaymaları yüzünden yollar çamur oluyordu. Yaptığımız 3 adet ihata ve istinat duvarı sayesinde bu sorunu gidermiş olduk" şeklinde konuştu.

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, 3 noktada duvar ördüklerini söyleyerek, "Evren mahallesinde bulunan toprak yüzünden Abdulhamit İncioğlu İlköğretim Okulu öğrencileri çamurlu yoldan geçip okullarına gidiyorlardı. Yenişehir mahallesi ve İl Jandarma Komutanlığı'nın karşısında da aynı sıkıntılar yaşanıyordu. Şükürler olsun 3 duvar sayesinde mahalle sakinlerini çamurlu yollardan kurtarmış olduk" dedi.

MARDİN BELEDİYESİ'NDE KIŞ MESAİSİ
MARDİN BELEDİYESİ'NDE KIŞ MESAİSİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2009 Salı 16:03:03
Güncelleme :15 Aralık 2009 Salı 23:56:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?