5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Efsaneler sahaya iniyor

Pazar günü oynanacak Mardinspor-Adana Demirspor karsılaşması öncesinde Mardin'de efsaneler yeşil sahaya iniyor.

Hakan Şükür, Meltem Cumbul, Recep İvedik tiplemesiyle ünlenen Şahan Gökbakar, Alişan, Coşkun Sabah, Murat Kursun'un katılacağı organizasyonunun büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Organizasyonda dünyanın ve Türkiye'nin en büyük golcülerinden Hakan Şükür'ün Mardinspor için sahaya ineceği ve Bilge Köyü'nün çocukları ile bir araya geleceği bildirildi. Meltem Cumbul ve Recep İvedik karakteriyle tanınan Şahan Gökbakar, Coşkun Sabah, Alişan, Murat Kurşun'un Bilge Köyü çocuklarıyla 21 Kasım Stadyumu'nda Mardinspor formalarıyla gösteri maçı yapacakları öğrenildi.

4 Ekim 2009 Pazar günü 21 Kasım stadyumunda saat 15.00'te oynanacak Mardinspor-Adana Demirspor karşılaşması öncesinde düzenlenecek organizasyonun saat 11.00 - 14.00 saatleri arasında gerçekleşeceği belirtilirken, maç biletlerinin rahat temin edilmesi için il merkezinde ve Kızıltepe ilçesinde satış noktaları kuruldu.

Biletler merkezde Mardinspor Kulüp Binası, Migros, YKM, Turkcell Kılıç İletişim, Can Kuyumculuk'ta Kızıltepede ise Öğretmen Kırtasiye (Ziraat Bankası Yanı), Carrefoursa ve Gök Doğ Spor (Hastane Caddesi)'da satışa sunuldu.

Bilet fiyatları Kapalı 30 TL açık 20 TL olacak şekilde belirlendi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2009 Çarşamba 16:18:00
Güncelleme :30 Eylül 2009 Çarşamba 16:22:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?