3
Mayıs
2024
Cuma
MARDİN

Emekliyi kurtarma operasyonu

Mardin Vakıflar Bankası Şube Müdürü Adan Keleş, Bağ-Kur, SSK ve Emekli Sandığı emeklilerine dönük yeni bir uygulama başlatarak, yaşlıları uzun süre kuyruklarda beklemekten kurtardıklarını söyledi.

Bankamatik kuyruklarında yaz kış beklemek zorunda kalan yaşlı emeklilerin görüntülerine, Vakıfbank Mardin Şube Müdürü Adnan Keleş çözüm getirdi. Yaşlıların soğukta bankamatik kuyruklarında beklemesinden rahatsızlık duyduğunu ifade eden Müdür Keleş, bu görüntüleri ortadan kaldırmak ve yaşlıların rahat maaş almalarını sağlamak amacıyla vezneden ödeme yaptıklarını söyledi. Keleş, Türkiye’nin her yerinde emeklilerin, bankamatikten maaş aldığını belirterek, "Televizyonlara ve gazetelere yansıyan emekli kuyruklarından ben de rahatsızlık duyuyorum. Bu nedenle, yaşlı emeklilerimize vezneden maaş ödüyoruz. Yaşlılarımız, banklarda oturarak sıra bekliyor. Bankamatikten çekebilenler de, oradan maaşlarını alıyorlar. Amacımız, yaşlılarımıza rahat şartlar altında maaş ödemesi yapmaktır" dedi.

Vakıflar Bankası Mardin Şubesi’nin uygulamasını yerinde bulan ve insanlara duyulan saygının bir göstergesi olarak değerlendiren yaşlılar ise, "Banka çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Tüm çalışanlar unutmasınlar ki, bir gün onlar da emekli olup bu sıralarda bekleyecekler" şeklinde konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2005 Pazartesi 23:23:39
Güncelleme :10 Mart 2005 Perşembe 17:28:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?