5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Emniyetten 3 bin karanfil

Mardin Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Amirliği tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında 3 bin kadına çiçek dağıtıldı.

Mardin Valiliği ile Çevre ve Orman Müdürlüğü tarafından kent merkezi ve ilçelerde başlatılan yeşillendirme çalışmaları kapsamında Emniyet Müdürlüğü'ne verilen 3 bin adet sardunya saksılı çiçek Cumhuriyet Meydanı'nda, Yeni Yol ve Mardin kent merkezinin değişik noktalarında polis ekipleri tarafından dağıtıldı. Mardin Devlet Hastanesi'nde hasta ziyaretinde de bulunan polis ekipleri tedavi gören hastaları ve yakınlarını da unutmadı. Sardunya çiçekleri hasta ve hasta yakınlarını duygulandırdı.

Her zaman kadınların yanında olduklarını ifade eden Emniyet Müdürü Serdar Meriç, "Tarihsel ve geleneksel olarak Türk toplumunda çok önemli bir yeri olan kadınlarımız, Cumhuriyet'in kurulmasıyla elde ettiği hakları her alanda üstün başarılar göstererek kullanmışlardır. Günümüz toplumunda kadın konusu sürekli istismar edilmekte ve özellikle medyada bir meta olarak algılanmakta, sadece cinsiyeti ön planda tutulan yanlış bir anlayış sergilenmektedir. Oysa kadın, fazileti, erdemi ve iffeti temsil eder. Kadın annelik göreviyle insanlık değerlerini, kültürün ve medeniyetin taşıyıcısıdır. Bu nedenle Emniyet Müdürlüğü olarak Mardin'de 3 bin kadına çiçek dağıttık" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 16:03:32
Güncelleme :10 Mart 2009 Salı 16:16:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?