5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Esnaflardan büyük başarı

16 takım arasında mücadele ederek Mardin Çimento Fabrikası ile final maçını oynayan Esnaf ve Sanatkârlar Odası futbol takımı rakibine 1-0 yenilerek ikinci oldu.

Turnuvada elde ettiği başarıdan dolayı takımını teşekkür belgesi ile ödüllendiren Mardin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hulusi Kurtuluş ve Bakkallar Odası Başkanı Beşir Abakay, futbolcuları başarılarından dolayı tebrik etti.

Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hulusi Kurtuluş, takımı 15 gün içinde oluşturduklarını belirterek, futbolcuların kısa sürede elde ettikleri başarının kendilerini sevindirdiğini söyledi.

16 takım arasında finale çıkarak, Çimento Fabrikası'na rakip olduklarını ifade eden Kurtuluş, "Finalde çok iyi oynamamıza rağmen rakip takıma 1-0 yenilerek Mardin ikincisi olduk. Ekonomik krize rağmen esnafımız bu turnuvaya büyük ilgi gösterdi. Bu da bizim için büyük bir başarıdır. 15 günde takım kurduk. Ve turnuvaya katıldık. Burada büyük emek sarf eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başarılarını teşekkür belgesi ile ödüllendirdik." dedi.

Burak Erdem
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 14:49:50
Güncelleme :10 Ocak 2009 Cumartesi 09:28:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?