8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Federasyondan başkana teşekkür

ATLETİZM FEDERASYONU'NDAN BAŞKAN AYANOĞLU'NA TEŞEKKÜR BELGESİ

Türkiye Atletizm Federasyonu, Mardin atletizmine yaptığı katkılardan dolayı Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'na teşekkür belgesi verdi.

Teşekkür belgesini Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi adına, Milli atlet ve Balkan Şampiyonu Mehmet Münir Cura verdi. Başkan Ayanoğlu'nun Kamor alanında 200 amatör sporcunun faydalandığı kros parkurları yaptığını söyleyen Cura, "Başkanımızın atletizme verdiği bu destek bizleri sevindirmiştir. Mardin'de 25 yıldır atletizm dalı olmasına rağmen sporcuların antrenman yapabileceği parkurlar yoktu. Mardin için büyük bir eksiklikti ve sporcu da yetişmiyordu. Bundan sonra Mardin'den de iyi sporcular yetişecektir" dedi.

Gençlerin sporla ilgilenmesi için her türlü desteği her zaman vereceklerini söyleyen Başkan Ayanoğlu da, "Mardin'den de iyi sporcuların yetişmesini istiyoruz. Gençlerimize imkan verildiği sürece başarılı olacaklarına olan inancım tamdır. Amatör sporcuların sayısı artıkça sporun her dalında ilerlemeler olacaktır. Amatör spora yapılan yatırımlar kalıcıdır ve mutlaka meyvelerini de verecektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2010 Çarşamba 11:09:03
Güncelleme :24 Aralık 2010 Cuma 02:29:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?