3
Mayıs
2024
Cuma
MARDİN

Feldkamp Mardin'de

Galatasaray Kulübü’nün 100. kuruluş yılı etkinlikleri dolayısıyla Türkiye’ye gelen Galatasaray’ın eski Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp Mardinspor’u ziyaret etti.

Galatasaray’ın 100. Yıl Rüya Takımı’nın beyaz forma teknik direktörlüğünü yapan Karl Heinz Feldkamp, zamanında birlikte çalıştığı Mardinspor’un Teknik Direktörü Ahmet Akçan’ı ziyaret etmek üzere Mardin’e geldi.

Tarihi mekanları gezdikten sonra 21 Kasım Şehir Stadyumu’nda Mardinspor’un antrenmanını izleyen Feldkamp, Ahmet Akçan ile bir süre sohbet ederek, Mardinspor hakkında bilgi aldı.

Mardin gibi tarihi bir kentte eski bir dostunun yanında olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Feldkamp, eski çalıştırdığı takım olan Galatasaray’ın şampiyonluk yolunda Fenerbahçe karşısında şansı olmadığını söyledi.

Basın mensuplarının sorularını, kendisine tercümanlık yapan Ahmet Akçan aracılığıyla cevaplayan Feldkamp, Galatasaray’ı bugünkü konumu itibarıyla kötü bulduğunu ifade ederek, "Ligin bitmesine 5 maç kala, siz hala liderin 5 puan gerisindeyseniz, bu sizin kötü bir durumda olduğunuzu gösteriyor. Galatasaray’a şampiyonluk yolunda şans vermiyorum. Lig şampiyonluğunda en avantajlı takım Fenerbahçe. İçinde bulunduğu ekonomik şartlar bakımından ipler Fenerbahçe’nin elinde, çünkü Fenerbahçe istediği futbolcuyu alabiliyor. O yüzden avantaj bence tamamıyla Fenerbahçe’nin elinde" dedi.

Ahmet Akçan’ın son derece başarılı bir teknik adam olduğunu söyleyen Feldkamp, şampiyonlukların ve takımın başarısının ekonomik koşullara da dayandığını söyledi. Feldkamp, bir basın mensubunun, ’Mardinspor Süper Lig’e çıkacak mı?’ sorusuna karşılık ise bu konuyu Kulüp Başkanı ile görüşmesi gerektiğini, çünkü şampiyonluğun aynı zamanda parayla ilişkili olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2005 Salı 16:31:09
Güncelleme :30 Nisan 2005 Cumartesi 21:20:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?