3
Mayıs
2024
Cuma
MARDİN

Final Dershanesi Bahar Şenliği

Midyat Final Dergisi Dershanesi 1. Geleneksel Bahar şenliği adlı bir program düzenledi. Dershanede eğitim gören öğrenciler ile ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği gecede herkes doyasıya eğlendi. Akşam saat 19.00’da başlayan şenlik gece saat 24.00’e kadar devam etti. 

Midyat Belediyesi Aile Çay bahçesi açık hava düğün salonunda kutlanan şenlikte, öğrenciler canlı müzik eşliğinde şehani, şemmame, bagiye, delilo, raks, çiftetilli oynayarak ve dans ederek sınav öncesi stres attılar. Şenlikte, birinci yaş pastası kesilerek davetlilere ikram edildi. 

Dershane kurucusu İbrahim Kahraman yaptığı konuşmada: “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber yedi aydır büyük bir özveri ve gayretle hedeflediğimiz noktaya ulaşmak için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Hedefleri için yoğun bir çaba sarf eden öğrencilerimiz, emeklerinin karşılığını sınavdan sonra fazlasıyla alacaklardır. Ancak o gün gelmeden bizler öğrencilerimizin biraz dinlenmeye, streslerini atmaya, eğlenmeye ihtiyaçları olduğunu düşünerek böyle bir şenlik düzenledik.” dedi.
Mehmet Halis İş-Kenthaber
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2006 Pazartesi 07:49:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?