2
Mayıs
2024
Perşembe
MARDİN

Genç MÜSİAD faaliyete başladı

MÜSİAD MARDİN ŞUBESİ GENÇ MÜSİAD'I KURDU

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Mardin Şubesi, kuruluş çalışmalarını tamamlayarak faaliyetlerine başladı.

MÜSİAD Mardin Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dündar'ın ve Genç MÜSİAD'ın 15 kurucu üyesi ile gerçekleşen toplantıda yaptığı yazılı bir açıklama ile kuruluş amaçlarını açıkladı. MÜSİAD bünyesinde yeni bir yapılanmaya gittiklerini belirten Genç MÜSİAD Şube Başkanı Gazi Yıldız, globalleşen dünya ile sınırların sadece siyasi olarak anlam taşıdığını ekonomik bir değerini kalmadığını söyledi. Dünyanın büyük bir pazar halini aldığı bu çağda ekonomik birlik sağlayan toplulukların başarılı olduğunu belirten

Yıldız, işbirliğinin yanında, güç ve gönül birliğinin de gerçekleştirmek düşüncesiyle yola çıktıklarını ifade etti. Mardinli genç girişimcilere, MÜSİAD tecrübesini yüksek ahlak ve yüksek teknoloji ilkesiyle ile birleştirerek iş olanağı sağlamak amacında olduklarını belirten Yıldız, "Hükümetin 2023 kalkınma ve büyüme hedeflerinde Mardinli genç girişimciler olarak yer almak ve bu hedeflerden Mardin'in işsizlik sorununa bir çare olacak girişimlerde bulunmak, Genç MÜSİAD olarak Mardinli gençleri eğitmek ve girişimcilik ruhunu kazandırmak için çalışmalar yapacaklarını" söyledi.

Başkan Yıldız, Genç MÜSİAD Yönetim kurulu'na Lokman Günlüoğlu, Abdusselam Salimoğlu, Sedat Solmaz, Asım Çelik, Selman Öztürk, Abdülkerim Sevlim, Adnan Yardımcı, Ahmet Bütün, üyeliğe ise M. Salih Çakır, Seyhan Acar'ın seçildiğini açıkladı.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mart 2011 Perşembe 17:59:02
Güncelleme :11 Mart 2011 Cuma 13:19:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?