8
Mayıs
2024
Çarşamba
MARDİN

Gençlere futbolu sevdiren komutan

Kızıltepe ilçesi 4. Hudut Alay Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Mehmet Karadayı, yörede yaşayan gençler ile sıcak iletişim kurarak onları spora teşvik ediyor.

Atıl durumda bırakılan spor tesislerin onarımını yaptırıp yeni spor alanları oluşturan Albay Karadayı, gençlere futbolu sevdirdi.

Kızıltepe'de göreve başlamasının ardından ilçe halkıyla kurduğu sıcak iletişimle kısa sürede herkese kendisini sevdirmeyi başaran 4. Hudut Alay Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Mehmet Karadayı, şehir stadının çevresindeki atıl durumda bulunan alanların spor amaçlı kullanılması konusunda başlaştığı çalışmalarını sürdürüyor. Kızıltepe Kaymakamı Fecri Fikret Çelik ve Gençlik Spor İlçe Müdürü Fahri Yalçın tarafından da fiilen desteklenen yeni spor alanlarının oluşturulmasında ilçe gençleriyle sık sık bir araya gelen Alay Komutanı Mehmet Karadayı, Kızıltepeli gençlerin potansiyelini ortaya çıkarıyor. Kısa sürede başta futbol olmak üzere birçok spor dalını gençlere sevdiren Komutan Karadayı, ilçeye yeni spor alanlarının kazandırılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

GENÇLER ASKERLERE MİNNETAR

Mardin 1. Amatör Küme'de şampiyon olan Kızıltepe Eğitim Gençlik Spor Kulübü'nün Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Tekin, Alay Komutanı Karadayı'nın ilçe gençleri ile kurduğu sıcak iletişimin kendilerini de etkilediğini belirterek, "Komutanımıza ve emrindeki askerlerimize minnet ve şükran borçluyuz. İlçe stadımızın çevresinde atıl durumda bulunan taşlık alanları temizleterek, ilçe gençlerine yeni spor alanları oluşturulması konusunda büyük çaba harcadı. Amatör kümede mücadele eden tüm futbolcularımız ve ilçe gençlerimiz adına kendisine bir kere daha teşekkür ediyor, bu desteğin artarak sürmesini bekliyoruz" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 14:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?