7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Girmeli'de AKP kongresi

Mardin'in Girmeli beldesinde AK Parti Teşkilatı 3. Olağan Kongresi'ni yaptı. Kongrede konuşan AK Parti Mardin Milletvekili Mehmet Halit Demir, "AK Parti insan odaklı bir bakış açısıyla ülke bütününe eşit şekilde hizmet götürmeyi amaçlıyor'' dedi.
Girmeli Belediyesi toplantı salonunda yapılan kongreye AK Parti Mardin Milletvekilleri Mehmet Halit Demir, Cüneyt Yüksel, AK Parti Mardin İl Başkanı Lokman Sinanoğlu, Mardin Belediye Başkanı Metin Pamukçu, Girmeli Belediye Başkanı Yusuf Turgay ve çok sayıda partili katıldı. Saygı duruşu ve istiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan kongrede bir konuşma yapan Parti Milletvekili Mehmet Halit Demir, AK Parti'nin iktidara geldiği 3 Kasım 2002 seçimlerinden öncesi ile sonrası arasında Türkiye'nin yaşadığı değişime dikkati çekerek, "AK Parti insan odaklı bir bakış açısıyla ülke bütününe eşit şekilde hizmet götürmeyi amaçlıyor. AK Parti'nin iktidara geldiği dönemde ülkemizin 3 tarafı denizlerle çevriliyken dört tarafı da düşmanlarla kaplanmıştı. AK Parti iktidara gelmesiyle yurt içinde ve yurt dışında büyük bir değişimin odağı olmayı başarmıştır. Sayın Başbakanımızın mihmandarlığında yapılan icraatlar bütün vatandaşlarımız tarafından büyük bir teveccüh görmüş ve iktidarımıza olan destek bir kartopu misali çığ gibi büyümüştür. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ülkemizle birlikte büyümeyi sürdürecektir" ifadelerini kullandı.
Bütün engellemelere rağmen AK Parti'nin cesaretli yürüyüşüne devam edeceğini ifade eden AK Parti Mardin Milletvekili Cüneyt Yüksel ise, "Biz Türkiye'nin güvenle ve istikrarla yola devam etmesi gerektiğini biliyoruz. Bu kapsamda ülkemizin istikrarı ve gelişmişliği için gayretli çalışmalarımız sürüyor. AK Parti iktidarının ülkemizin kalkınması için yaptığı icraatların en önemlilerinden biri olan BELDES Projesi kapsamında Mardin'de bulunan 22 beldeye 3 milyon 273 bin YTL ödenek ayrılmıştır. İşte bu ödeneklerden yararlanan Girmeli beldemizde yapılan icraatları gezerek gördüm. İnanıyorum ki, AK Parti iktidarının getirdiği refah seviyesi kısa süre içerisinde ülkemizin hemen her yanını kapsayacaktır" şeklinde konuştu.
Tek liste halinde gidilen kongrede Ercan İş yeniden AK Parti Girmeli Belde Başkanlığına seçildi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2008 Pazartesi 13:48:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KERİM ALP IP: 85.106.228.xxx Tarih : 17.07.2008 13:43:13

BEN NUSAYBİNLİYİM VE BENİM BİLDİĞİN GİRMELİ NUSAYBİNE BAĞLIDIR..