2
Mayıs
2024
Perşembe
MARDİN

Güler seçim çalışmalarına başladı

MUAMMER GÜLER MARDİN'DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında Mardin'in Derik ilçesi ve Kabala ile Ortaköy beldelerini ziyaret ettiler.

AK Parti Mardin milletvekili adayları, eski Güvenlik Müsteşarı Muammer Güler, Gönül Bekin Şahkulubey, Abdurrahim Akdağ, Bülent Gözü, Edip Demirdağ, Ahmet Karahan, Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu, AK Parti Mardin İl Başkanı Lokman Sinanoğlu ilçe ve beldeleri ziyaret ediyorlar. Derik ilçesini ve Mardin'in beldelerini ziyaret eden Mardin milletvekili adayları ve beraberindeki heyet, ilçedeki kamu görevlileri, ilçe parti teşkilatı üyeleri ve vatandaşlarla sohbet ettiler. Milletvekili adayı eski

Güvenlik Müsteşarı Muammer Güler, seçim çalışmalarına Derik ilçesinden başlayarak Mardin'in tüm ilçelerini ve ilçelere bağlı köyleri ziyaret edeceklerini ifade etti. Güler, Türkiye'de istikrarın devamı, demokrasinin gelişmesinin, AK Parti'nin güçlü bir şekilde mecliste bulunması ile mümkün olabileceğini kaydetti. Güler, "Partimizin 8,5 yıldan beri 2 hükümet döneminde yaptığı hizmetler bellidir. Türkiye'yi nereden alıp nereye getirdiği bellidir. Bu istikrardan bu büyümeden Mardin gerekli payını alacaktır.

Buna inanıyoruz. Bu davaya inanarak hizmete talip oldum. Sizlerin de yanımızda olmanızı istiyoruz" şeklinde konuştu. Türkiye'de terör mücadelesini ancak AK Parti hükümetinin çözebileceğini vurgulayan Güler, "Türkiye'nin meselelerini başta terör olmak üzere ancak Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet çözebilir. İnşallah Türkiye'de istikrar sürerse Mardin'deki hizmetlerdeki buna uygun olarak devam edecektir. Biz Mardin'de büyük hizmetler için varız ve sizlere söz veriyoruz" dedi.

MUAMMER GÜLER MARDİN'DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2011 Salı 18:16:03
Güncelleme :27 Nisan 2011 Çarşamba 02:45:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?