7
Mayıs
2024
Salı
MARDİN

Hakemler iftarda buluştu

Mardinli hakem ve gözlemciler Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Mardin Şubesi'nin düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

Berivan Tesisleri'nde düzenlenen ve Mardin futbol camiasını bir araya getiren iftar yemeğine, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Mardin Şubesi Başkanı Mehmet Çiftsüren, Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Mehmet Fidan, Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Erhan Ağılday ve Gözlemci Kurulu Başkanı Fasih Dirin, Mardinli klasman hakem ve gözlemciler katıldı. Oldukça sıcak bir ortamda geçen iftar yemeği sonrası açıklama yapan Mehmet Çiftsüren, futbol ailesini bir arada görmenin kendilerini mutlu ettiğini, sporun asıl amacının da birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu belirterek, "Ramazan ayının manevi ortamını hakem arkadaşlarımızla bir arada yaşamak ve birlikteliğimizi pekiştirmek amacıyla bu iftar yemeğini düzenledik."dedi.

Geç saatlere kadar süren yemekte ayrıca gözlemci ve hakem hataları da tartışıldı. Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Erhan Ağılday ise bu organizasyonu yapan dernek yönetimi ile katılımcılara teşekkür eti.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 19:53:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?