5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Hayatı film oluyor

Galatasaray ve Türk futbolunun efsaneleşen ismi Hakan Şükür, çekimleri İtalya'da devam eden ve kendi hayat hikayesini konu alan filmde oynayacağını açıkladı.

Mardinspor'un davetlisi olarak Mardin'e gelen Hakan Şükür, Büyük Mardin Oteli'nde yaptığı açıklamalarda kendi hayat hikayesinin anlatıldığı sinema filminde oynayacağını söyledi. Tarihi kente sanatçı Meltem Cumbul ile birlikte gelen Hakan Şükür, "Şu anda kendi hayatımı anlatan filmi çekme hazırlıkları sona erdi. Film yurtdışı yapımı olacak. Böyle bir proje devam ediyor. Nasipse olursa kendi hayatımı anlatacağım. Bana da çok güzel bir hatıra olacak" dedi.

Televizyondan çok sinema filmlerini seyrettiğini anlatan Şükür, gazetecilerin "Meltem Cumbul'la bir sinema filminde oynamak ister misiniz?" sorusuna ise, "Heyecanlı olur ama ben Meltem Cumbul'la filmde oynamaktan çok onun oynadığı filmi seyretmeyi severim" şeklinde cevap verdi. Bu arada sanatçı Meltem Cumbul da Hakan Şükür'ün oynayacağı filmde başarılı olacağını inandığını belirterek kendisine destek verdi.

ÜNLÜLER MARDİNSPOR İÇİN SAHAYA İNECEK

Pazar günü oynanacak Mardinspor-Adana Demirspor karsılaşması öncesinde ünlüler Mardinspor formalarıyla sahaya çıkacak. Galatasaray'ın ünlü golcüsü Hakan Şükür, Meltem Cumbul, Recep İvedik tiplemesiyle beğeni toplayan Şahan Gökbakar, Alişan, Coşkun Sabah ve Murat Kurşun'un katılacağı organizasyon Pazar günü düzenlenecek.

Programda ünlü futbolcu Hakan Şükür Mardinspor için sahaya inecek ve Mardinspor forması giyerek Mazıdağı ilçesine bağlı Bilge Köyü'nde düğün evine düzenlenen silahlı saldırı sonrasında yetim kalan Bilge Köyü'nün çocukları ile bir araya gelecek.

BİLGE KÖYÜ ÇOCUKLARIYLA GÖSTERİ MAÇI

Ayrıca Hakan Şükür, Şahan Gökbakar, Coşkun Sabah, Alişan, Murat Kurşun ve Bilge köyü çocukları 21 Kasım Stadyumu'nda Mardinspor formalarıyla gösteri maçı yapacaklar. Ayrıca ses sanatçıları verecekleri konserle seyircilere eşsiz bir müzik ziyafeti sunacaklar

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 14:30:02
Güncelleme :3 Ekim 2009 Cumartesi 14:32:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?