5
Mayıs
2024
Pazar
MARDİN

Hayırsever işadamı 2 okul yaptırıyor

İstanbullu iş adamı Osman Bakırcı, Mardin'de 4 derslikli 2 adet ilköğretim okulu yaptıracak. Mardin Valisi Hasan Duruer'i ziyaret eden iş adamı Osman Bakırcı, yapılacak olan okullar için protokol imzaladı.

İmza töreninde bir açıklama yapan Vali Hasan Duruer, Mardin'in eğitim ve öğretim düzeyini yükseltmek için yeni okullara ihtiyaçları olduğunu belirterek geçtiğimiz günlerde başlatılan eğitim kampanyası kapsamında Mardin'e okul yaptırma sözü veren iş adamı Osman Bakırcı, ile protokol anlaşması yaptıklarını söyledi. Bugüne kadar kampanyada Mardin'e 10 okul yapılması için destek sözü aldıklarını ifade eden Vali Duruer, "Önümüzdeki yıldan itibaren bu okulların temellerini atmaya başlayacağız inşallah
Mardin'in eğitim kalitesi artacaktır" dedi.

İşadamı Osman Bakırcı, yaptığı açıklamada "Yaptıracağımız okullar tam donanımlı olacak birkaç okul daha yapma projemiz var en yakın zamanda bu okulları da Mardin ilimizde yaptıracağız ve eğitime verdiğimiz desteği de devam edeceğiz. Çocuklarımız daha iyi şekilde eğitim ve öğretim alması için elimizden gelen imkanları kullanacağız" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2009 Pazartesi 17:28:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
OSMAN BOYLU IP: 85.104.245.xxx Tarih : 28.07.2009 17:21:19

 Helal olsun  sayın Osman Bey e bizim mardinli iş adamlarımız yapmamaya devam etsinler  ben nusaybinliyim bizim kardeşlerimiz 50--55 kişilik sınıflarda okuyorlar yazık değil mi?