29
Nisan
2024
Pazertesi
MARDİN

Hayırsever vatandaştan sağlık ocağı

Mardin Valisi M. Temel Koçaklar, hayırsever işadamı Münir Çağlar’ın yaptırdığı Ana Sağlık Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.

Basın mensuplarıyla birlikte Mardin’deki yatırım alanlarını gezen Vali Temel Koçaklar, tarihi şehrin Diyarbakır yolu güzergahında hızla gelişmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Gerek özel müteşebbislerin, gerekse devletin yaptırdığı yatırımların nüfus yoğunluğuna paralel olarak artış gösterdiğini belirten Vali Koçaklar, Yenişehir semtindeki sağlık ocağındaki incelemeleri sırasında, "Hayırsever Mardinli işadamımız Münir Çağlar, Yenişehir semtinde 2 bin metrekare alan üzerinde ilin mimarisine uygun olarak inşa ettirdiği Ana Sağlık Merkezi, burada oturan vatandaşlarımıza sağlık hizmeti verecektir. Gerçekten bu yönde bir ihtiyaçtı. Münir Çağlar, devreye girerek Ana Sağlık Merkezi inşaatını üstlendi. Bu girişimi bizleri sevindirdi. Ahmet-Latife Çağlar adına yaptırılmakta olan Ana Sağlık Merkezimiz 2005 yılının ilk yarısında tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Kaba inşaatının büyük bir bölümü tamamlanan Mardin Yenişehir Ana Sağlık Merkezi’ni gezen Vali M. Temel Koçaklar, yetkililerden bilgi aldı.

mardin
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2004 Çarşamba 10:53:14
Güncelleme :15 Aralık 2004 Çarşamba 11:27:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?